|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειμαι στις ετοιμασιες για το στησιμο του νεου ενυδρειου μιας και ηρθαν και τα τεστ και ελεγα να βαλω μουλτις..αλλα απο την αλλη μεχαλαγε λιγο που δεν ειναι τοσο κινητικα ψαρια και ας πουμε με εντονα χρωματα!οποτε απο χτες μου σκαλωσε να βαλω γκαπακια!τι λετε?στο 96λιτρο νομιζω θα ναι βασιλιαδες...απο την αλλη ομως σκεφτομαι το αλλο!δεν θελω να μπλεξω με CO2 και τετοιες ιστοριες και οπως και να το κανεις ενα τετοιο ενυδρειο θελει πολυ φυτομανι για να γεμισει...με καποια λιπασματα και κανα υποστρωμα λες εγω τωρα,λετε να γινει ενας ομορφος κηπος και ενα παλατακι για τα γκαπακια?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε και για να μην λετε | NIKOL | Φωτογραφίες μελών | 25 | 24-05-08 17:47 |
λετε να γεννησουν? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 15-02-08 20:53 |
τι λετε? | dinos99 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 08-11-07 01:12 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
Μωρε Αρωστια σιγουρα...αλλα τι αρωστια? | Gorgi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-08-04 16:53 |