|
|||
|
|||
![]()
Μεταξύ τον ειδών cory (aeneus, paleatus, panda, sterbai) Υπαρχει περίπτωση α) να κάνουν παρέα και β) να διασταυρωθούν?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρεα σιγουρα θα κανουν αλλα δεν νομιζω να υβριδιζουν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να διασταυρωθούν, αλλά και 1 στο εκατομμύριο να γίνει, μήπως θα δεις ψαράκια?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι κακούλης γιατι παίζεις με τον πόνο μου!!!!
![]() ![]() ![]() Μια μέρα θα σου ληστέψω τα ενυδρεία και θα σου πάρω τα γόνιμα, να το δεις! Μπορεί να μην βλέπω ψαράκια αλλά βλέπω παιδάκια!!!!! ΟΕΟ!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω σε πόσο μεγάλο ενυδρείο αναφέρεσε, αλλά εγώ όσο μεγάλο ενυδρείο και να είχα θα έβαζα μόνο ένα είδος αλλά σε ικανοποιητικό αριθμό ατόμων. Φαντάζομαι έχεις δει τι κοπάδια σχηματίζουν τα cory στο φυσικό τους περιβάλλον.
Όσον αφορά την ομορφιά ενος ομοιογενους κοπαδιού, δεν το συζητάω...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα τι το ψάχνεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το ψαχνω, απλα ήθελα να μάθω μήπως με το να τα έχω μαζι έχω κανενα προβλημα απο αιμομιξίες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το φοβάσαι Χάρη, μπορούμε να αλλάξουμε ή τα αλμπίνο μας ή τα παλεάτους μας, για να μείνεις με 1 είδος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημοσκόπηση για cory | sofianos7 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 35 | 14-06-08 11:00 |
cory paleatus | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 26-10-07 10:48 |
Το Cory μου τα εχει παιξει!!! | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 30-11-05 23:33 |
Ένα Cory 'Γέρνει'..... | Octopus | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 08-01-05 19:07 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |