|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80*30*40 Όγκος:μικτα 96λιτρα γυρω στα 80 καθαρα Κατηγορία:κοινωνικο με λιγα φυτα Φυτά:java moss, anubia, valisneria, υδροφυλλια πολυσπερμα, columbia carolina, μια κρυπτοκορινα, ενα κοκκινο (δεν ξερω τη), ενα νουφαρο και κανα δυο αλλα (μια ρικα νομιζω) και βοηθιστε τι αλλο. Ψάρια / ¶λλα είδη: 15 νεον-καρδιναλιοι (εχουν μπερδευτει και δεν μπορω πια να μετρισω ποσα απο το ενα ποσα απο το αλλο ειναι... ![]() Διακοσμητικά υλικά: χαλικι, ξυλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 2*18w t8 sylvania flora (και ετοιμαζω μια ακομα τ5 24w) Διάρκεια φωτισμού: 8,5 ωρες Φιλτράρισμα: eheim 2215 με καδο γεματο σπιροραξ και σταμαρτ προ Θερμοστάτης: 150w Λίπανση: iron tetra, flourish γενικο, κ flourish trace Παροχή CO2:diy Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):12.5 Αλλαγές νερού: 20% καθε κυριακη Θερμοκρασία:26-27 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ειναι φωτο πριν 2 βδομαδες, τωρα η καρυδα εχει βγει (δεν μου αρεσε καθολου...) οπως και τα ψαρακια στην πρωτη φωτο γερμαικα τετρα μου τα εχουν πει. ξερει κανεισ τη ψαρακια ειναι? ενω στην τελευταια φωτα βλεπετε την αρχη του ταξιδιουμου στο χομπι.. με φυτα χωμενα στο χαλικι με τα γλαστακια... (ετσι μου ειπαν στο πετ σοπ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() περιμενω απο ολουσ συμβουλες και παρατηρισεις και τα σχολια σας... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσωτερικο καρφουρισιο φιλτρο η οχι? | yannakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 27-01-10 03:12 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |
CO2 με λιγα λεφτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-01-08 03:38 |