|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους. θα ήθελα τη γνώμη σας για καποιον συνδυασμό τροφών, οι οποίες προορίζονται για Neolamprologus Brichardi.εχω την εξής:
1. Novo Tanganjika (Jbl) Θα μ'ενδιέφερε επίσης αν κάποιος έχει παρατηρήσει οτι κάποια τροφή (σαν ουσία, όχι σαν μάρκα) βοηθάει την διάθεση των Κιχλίδων του για αναπαραγωγή. Και θα ηθελα πολυ να με ενημερωσετε ποσες φορες την ημερα και τον τροπο ταισματος αν οι τροφες που θα εχω θα ειναι παραπανω απο μια.. Σας ευχαριστω Θοδωρης ------------------------- Συγνωμη παιδια μηπως θα μπορουσα να εχω μια απαντηση ?καποιος?
Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ.. ![]() Θοδωρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tedy069 : 14-02-10 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια συμαντικη συμβουλη | JKS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 20-09-09 16:04 |
Επιλογη ψαριων.Την συμβουλη σας παρακαλω! | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 07-01-09 15:15 |
ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ! | saruman | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 03-10-08 10:40 |
Συμβουλη για 2η λαμπα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-02-08 23:19 |
ζητω συμβουλη.... | prodigy | Malawi | 27 | 11-09-06 23:52 |