![]() |
#1 |
μετρήσεις με API
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά θέλω τα φώτα σας (κλασσικά)!
1)Μετράω με υγρά τεστ της API και συμβαίνει το εξής ( δίνω παράδειγμα με τα νιτρώδη): οι οδηγίες λένε να περιμένω 5 λεπτά για να χρωματιστεί το νερό και μετά να συγκρίνω με την καρτελίτσα, το θέμα είναι ότι και μετά τα 5 λεπτά το χρώμα συνεχίζει να αλλάζει, για περίπου 1 ώρα, μέχρι να πάρει το οριστικό...Δηλαδή πχ στα 5 λεπτά έχω ανοιχτό μωβ υγρό, δηλαδή συγκέντρωση 0,5 και όταν ολοκληρώνεται είναι ανοιχτό γαλαζουλί δηλαδή συγκέντρωση 0! Το ίδιο συμβαίνει και με τα νιτρικά (όσο περνάει η ώρα ανεβαίνει ένα τόνο)! Είναι φυσιολογικό αυτό ( πχ γίνεται κάποια οξείδωση) ή μήπως είναι βλαμμένα τα τεστ μου; Και τελικά εγώ να υπολογίζω το χρώμα του πεντάλεπτου ή το τελικό;;;; 2)Και υπενθυμίζω, επειδή δεν ξέρω αν το είδατε στο άλλο ποστ που έβαλα, οτι χρειάζομαι πληροφορίες για cpd, όποιος έχει κάνα αξιόλογο link ας το βάλει! Ευχαριστώωωωωω! ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2230
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετρήσεις | VLASIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-01-10 16:12 |
μετρήσεις | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 03-04-08 21:14 |
Μετρήσεις | Λιβέρης Σταύρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-12-07 11:02 |
Μετρήσεις ... | Lsourtzo | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 9 | 07-05-07 11:06 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |