|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια..εχει κανει καποιος παραγγελια φυτων απο το εξωτερικο;αν ναι,σε ποσες μερες τα πηρε;ηταν σε καλη κατασταση;εξοδα αποστολης;απο το e-bay εχει κανει κανεις;ποιο προτεινετε εσεις;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αναζήτηση...το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές.
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστος..δεν το σκεφτηκα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Επειδή ασχολούμαι πολύ με το e-bay και αγοράζω συνέχεια πράγματα – φυτά στο συνιστώ. Και πιο φτηνά είναι και βρίσκεις και ότι θες! Έχω βρει λοιπόν ένα τυπάκι από τη Μαλεσια και έχει τα πάντα! Το Msn του είναι : scrpn1985@hotmail.com και άμα έχεις και msn η δουλεία γίνετε ακόμα πιο γρήγορα. Τα πράγματα θα βρίσκονται στο σπίτι σου, τη δεύτερη μέρα, αφού τα πληρώσεις! Ελπίζω να βοήθησα όλους τους φίλους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι κατάσταση ήταν τα φυτά μετά από 10 ημέρες? Μιας και δεν έχω παραγγείλει ποτά φυτά ταχυδρομικά΄, υπάρχει κάποια ειδική συσκευασία? |
|
||||
|
||||
![]()
εχω φερει 3 φορες γυρω στα 30 φυτα συνολικα..ερχονται μεσα σε ναυλον χωρις αερα και βρεγμενα.αντεχουν και πανω απο 10 μερες...
απ τα 30 τα 2 μονο ηρθαν σε ασχημη κατασταση ,και αμεσως μου τα αντικατεστησαν δωρεαν. Και γενικα στελνουν μεγαλα φυτα...μερικα ειχαν και 10 φυλλα πανω |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά πληρώνεις κάτι παραπάνω στα μεταφορικά για να στα στήλη με εταιρίες όπως FedEx, DHL και για αυτό το λόγο τα θα τα έχεις σε 2 μέρες.
Αν δεν ήταν καλώς πωλητής δεν θα το πρότεινα στο FORUM. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε 2 μέρες είναι στο σπίτι σου! Βέβαια πληρώνεις παραπάνω για τα έξοδο αποστολής γιατί στα στέλνει με FEDEX ή DHL ή παρόμοια εταιρία και αξίζει τον κόπο. Τα φυτά που αγόρασα από αυτόν είναι μια χαρά και σίγουρα θα ξανά αγοράσω από αυτόν!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από 20 έως 30 ευρώ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι αξιζει..ερχονται σε αψογη κατασταση και σου ειπα αν δεν ερθει οπως πρεπει σου στελνει αλλα..Σε μερικα φυτα τα μεταφορικα ειναι 1-2ε..σε Αλλα ειναι free (περιλαμβανονται στη τιμη των φυτων) Αν παρεις πολλα θα σου ερθουν στο ταχυδρομιο.αν ειναι λιγα θα σου ερθουν σπιτι αυτα ισχυουν για νορμαλ αποστολη..Με courrier dhl και fedex ειναι αλλες οι τιμες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ από ebay (http://stores.ebay.com/AquaticMagic-UK) πηρα 2 anubia nana στα 6,31$ (δολλάρια για να μην μπερδευομαστε)...
Kα σήμερα μου ήρθαν οι moss σε αριστη κατάσταση από άλλον έμπορο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
αγορα φυτων απο e-bay | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-11-07 12:44 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
Αγορα φυτων απο internet | lee_gore | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 18-02-03 19:01 |