|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην γινεται μπαχαλο στα θεματα οπου ανακοινωνουμε τις συναντησεις κανω αυτο το θεμα για να βαζουμε φωτογραφιες και να λεμε τα χαζα μας!!!
Ιανουαριος 2010 ![]() ![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 10-01-10 στις 18:35 |
|
||||
|
||||
![]()
βρε Μιχαλη βρε Μιχαλη τι φωτο ειναι αυτες που ειναι η ποιοτητα σου ως φωτορεπορτερ ας περιμενουμε τις φωτο του bocosta
|
||||
|
||||
![]()
Αφου σου ειπα, χαλασε η μικρη... και το κινητο, δε πα' να 'ναι 8mp μπαρμπουτσαλα αποτελεσματα θα βγαζει!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
...αν το'ξερα θα εβγαζα και εγω ρε γμτ....
|
||||
|
||||
![]()
Έβγαλα μία τον bokostas να συναλλάσεται φυτά και μετά τα έφτυσαν οι μπαταρίες....
Πάντως μετά τις διαμαρτυρίες, φυτά ανταλλάχθηκαν μόνο κάτω από το τραπέζι....
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτογραφία πέρα από σμίκρυνση για να μπορεί να ανεβεί στο forum δεν έχει υποστεί απολύτως καμία επεξεργασία!!!
Κοιτάξτε το βλέμμα του bokostas όταν πάει να "τσιμπίσει" τα φυτά..... Μετά εγώ φταίω που τον αποκαλώ Nosferatus;;;;;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νερο Θεσσαλονικης | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 27-07-07 02:28 |
καταστηματα θεσσαλονικης ανατολικα. | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-07 15:12 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |