|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια υπαρχει δηλητηριωδης αλγη?τον τελευταιο μηνα εχω χασει 3 "γλυφτες" και δεν μπορω να καταλαβω γιατι..οι συνθηκες και τα υπολοιπα ψαρια ειναι μια χαρα..καποιος μου ειπε οτι υπαρχει και μπορει να φταιει αυτο..
Οχι οτι εχω κ πολλη αλγη βεβαια ελαχιστη καφε και green spot κ τις τελευταιες μερες βλεπω καποια μαυρα τριχιδια στην κρυπτοκορινα κ στο τζαμι ισως ειναι staghorn αλλα ειναι μικροσκοπικη κ δν μπορω να πω με σιγουρια.. sorry που ανοιγω νεο ποστ αν υπαρχει ηδη δεν βρηκα κατι σχετικο... |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα κατι αλλο θα φταίει..και να υπηρχε κατι τετοιο στο ενυδρειο σου δεν θα την ετρωγε, αν ηταν να τρωνε οτι ειδος αλγης υπαρχει θα ειχαμε σωθεί! =D Τι "γλυφτες" ειναι? Δωσε περισσοτερα στοιχεια για το ενυδρειο σου.. (ογκος, μετρησεις, αλλαγες νερου)
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμπλήρωσε την φόρμα των ασθενειών,για να μπορέσει να σου πει κάποιος κάτι.
"γλύφτες" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για τα ψαρακια...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 για την αλγη .. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30971 |
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια ευχαριστω ηθελα να μαθω αν εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο.τις παραμετρους τις εχω συμπληρωσει σε αλλα τοπικ κ ξερω οτι ειναι οκ.
ευχαριστω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη... HELP!!! :( | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-12-07 19:39 |
αλγη | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 17-05-07 22:54 |
αλγη?? | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 02-05-07 17:45 |
Αλγη | manolo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 01-05-07 23:39 |
ΑΛΓΗ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 29-06-04 12:56 |