![]() |
#1 |
πιθανοτητα γεννας?
![]() Αξιολόγηση:
![]() ποσα ψαρια απο καθε ειδος πρεπει να εχω στο ενυδρειο μου για να υπαρξει μια γεννα???πχ στα ΝΕΟΝ ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ DANIO????
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα νεον απόσο ξέρω είναι πολύ δύσκολο να δείς γέννα καθως τα αβγά τους είναι φωτοφοβικα.Με τα danio που έχω ασχοληθει η αναλογία είναι 2 αρσενικα προς ενα θηλυκο αλλα δεν παιζει και τόσο ρόλο τελικα..Και με 1 προς 1 θα δεις αποτελεσματα..
|
|
||||
|
||||
![]()
δλδ δεν υπαρχει καμια περιπτωση να δουμε γεννα απο νεον?
------------------------- απο τιγρακια?νομιζω το ενα που εχω ειναι πολυ φουσκωμενο....
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos mennis : 25-01-10 στις 11:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις ενα κοπαδι και τους δωσεις το νερο που θελουν και καλη τροφη θα γεννησουν φυσικα. η γεννα ομως δε σημαινει και αναπαραγωγη..
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε να μιλησουμε για αναπαραγωγη......πω μπορω να πετυχω και σε ποια ψαρια?
|
||||
|
||||
![]()
σχεδον σε ολα...αλλα αυτο σημαινει οτι θα διαβασεις για τις αναγκες τους ..θα τους δωσεις το νερο που θελουν και θα εξασφαλισεις οτι δε θα φαγωθουν τα αυγα-γονος αν προκειται για ωοτοκα.
υπαρχουν ειδη που προστατευουν τα αυγα και αλλα που τα αφηνουν στην τυχη τους. το καθε ειδος τοσο διαφορετικα....που πρεπει να μαθεις καλα για το ειδος που σε ενδιαφερει. τα ζωοτοκα και καποιες κιχλιδες θεωρουνται ευκολα στην αναπαραγωγη... σε ορισμενα ειδη θα πρεπει να εχεις αποκλειστικα μονο του το ειδος που σε ενδιαφερει..
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο προσφερει πολλα μεροι για να κρυφτοθνε τα ψαρια σε περιπτωση γεννας...τωρα θα δω πως παει το νερο και ευχομαι να εχω αναπαραγωγη...για την ωρα μονο guppy εχω που μου εχουνε γεννησει.....
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζονται μαλακό και όξινο νερό... Το νερό βρύσης είναι πολύ σκληρό για αυτά! Αν τα κρατήσεις θα πρέπει να πάρεις μια αντίστροφη όσμωση!
|
||||
|
||||
![]()
Για τα νεον υπαρχει και ενα ενδιαφέρον θεμα που ειχε ξεκινησει ο Raven..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....t=%ED%E5%EF%ED |
|
||||
|
||||
![]()
τι είναι η αντίστροφη όσμωση?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα αρσενικο και ενα θηλυκο του ιδιου ειδους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποτυχια γεννας severum | robius | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 29-09-09 21:39 |
αναπτηξη γεννας!!!!! | thanasis76 | Malawi | 25 | 04-11-08 20:40 |
Αναγγελια γεννας (2ης!) | vagosg | Δίσκοι | 7 | 11-12-07 20:08 |
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΒΡΙΔΙΩΝ...!!!!! ..????? | ASCCO1 | Malawi | 3 | 03-12-03 00:19 |