|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά γεια σας και χρόνια πολλά!
Όπως έχω ξαναπεί είμαι για να πάρω το rio300...Είμαι στη φάση ψαξίματος εξωτερικού φίλτρου...Το eheim 2217 με καλύπτει; Αν όχι, ποιο να πάρω; |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν το τρεχεις πρωτα με το μαμισιο φιλτρο...εγω εχω το 125ριο και προς το παρον με καλυπτει το μαμισιο...αν στην πορεια δεν καλυπτεσαι αλλαξε το..ΥΓ χρονια πολλα και σε σενα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα να δεις τι γίνεται, από ότι έχω διαβάσει, στα λίτρα μου είναι καλύτερο να υπάρχει εξωτερικό φίλτρο και αν πάρω αυτό σαν δεδομένο είναι καλύτερο να στρωθεί το εξωτερικό φίλτρο από την αρχή φαντάζομαι... Τώρα οι τιμές με προβληματίζουν είναι η αλήθεια...Γι αυτό θέλω να μάθω αν με καλύπτει το 2217 γιατί από τη μία στο aquaristic διαβάζω ότι κάνει για ενυδρεία ως 600l και από την άλλη στα χαρακτηριστικά του βλέπω κυκλοφορία νερού 790l την ώρα (σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί χρειάζομαι γύρω στα 900l την ώρα)!
Μπερδεύομαι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα!
το 2217 εχει 1000 λιτρα την ωρα ροη και ειναι ενα πολυ καλο φιλτρο και οτι πρεπει για ενα 300αρι ενυδρειο.αν μπορεις να το παρεις ειναι μια πολυ εξυπνη και καλη αγορα! ![]() (η συζητηση χοντραινει βεβαια αν λαβουμε υπ'οψιν μας πολλους αλλους παραγοντες,οπως την ιχθυοφορτιση του ενυδρειου) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το εσωτερικό το κρατάω κι αυτό ή όχι; |
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω πως καλο ειναι να το τρεξεις με το εσωτερικο πρωτα..αν ειναι με χαμηλων απαιτησεων φυτακια και γκαπακια δεν νομιζω να εχει προβ...εσυ αποφασιζεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
ριξε μια ματια σε αυτα http://www.amazonios.gr/main.php?cPath=407_408 ..εγω πιστευω (προσωπικη αποψη)οτι το φιλτρο εχει να κανει με την ψαροσυνθεση...τωρα βεβαια μπορεις να δουλευεις και τα 2 μαζι...ας περιμενουμε και αλλες γνωμε ομως
------------------------- κωστα με προλαβες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 25-12-09 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για άλλη χρήση το ξεκίνησα και άλλα μου προέκυψαν | Lampiris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 17-03-09 04:48 |
Δύο θερμόμετρα άλλη θερμοκρασία. | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-06-08 02:46 |
Ερώτηση ? | koursaros7 | Μεσογειακό | 6 | 14-02-08 12:09 |
κι' άλλη απώλεια .... γιατί ? | crazyio | Bettas | 1 | 08-10-05 12:17 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ... όχι άλλη απώλεια ! | crazyio | Bettas | 15 | 03-10-05 00:05 |