|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Αν και ελειπές ακομα πιστευω οτι θα επρεπε να παρουσιασω το ενυδρειο μου,το οποιο δεν εχει ολοκληρωθει,απλα σας παρουσιαζω την δουλεια μου μεχρι τωρα... ![]() ![]() ![]() Διαστάσεις:60π*60μ*40υ Όγκος:145λ. Κατηγορία:κοινωνικό Φυτά: Ψάρια / Άλλα είδη:θα φιλοξενισει 8 cardinal tetra,1 ζευγαρι ραμιρεζι,5 corydoras και 5 strigata Διακοσμητικά υλικά:3 πετρες μη ασβεστολιθηκες,3 κομματια ξυλα/το υποστρομα του ειναι ενα εκατοστο περιπου χαλικι και απο πανω μια χοντρη στροση αμμο (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο Φωτισμός:4*18w τ8 sylvania gro lux Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες(18.00-4.00) Φιλτράρισμα:eheim 2213,fluval 205 Θερμοστάτης:300w rena Λίπανση:amtra laterit στο υποστρομα,μερικες ταμπλετες flore plus στις ριζες ορισμενων φυτων και υγρο λιπασμα seachem flourish καθε 2 μερες Παροχή CO2:το κανιστρο και ο διαχυτιρας τα ειχα αγορασει,το μυγμα εμαθα να το ετοιμαζω μονος μ συμφωνα με της οδηγιες σας.... ![]() Παράμετροι: pH:6.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:1 φορα την εβδομαδα 20-30% Θερμοκρασία:28 Άλλες πληροφορίες:1 κυκλωφορητης που ανοιγει με χρονοδιακοπτη 1 φορα την μερα και αυξανει την ροη του νερου(μην ρωτησετε γιατι πειραματιζομαι ![]() Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια δουλεια φιλε!Μπραβο!
Βεβαια μπορει να γινει ακομα καλυτερο. Μια παρατηρηση μονο.Προσεξε τους σωληνες του eheim μην τσακισουν γιατι μαλακωνουν με το ζεστο νερο(φοτο3-φοτο6).Καλη συνεχεια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρεσει πολυ!....
Καμοια πληροφορια για το φωτιστικο σου?... ![]() Χρειαζεσε και αλλα φυτα, να δωσουν λιγο "ογκο" βαλε Limnophilasessiliflora , blyxa japonica, ισψς λιγη moss... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλή προσπάθεια μπράβο!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!!!το ενυδρειο σου εχει ολες τις προδιαγραφεσ για να γινει ενα φανταστικο φυτεμενο ......
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ενυδρειο με ωραιες διαστασεις για να ''παιξεις''!
![]() το φωτιστικο πρεπει να ειναι ταβανιου με ανακλαστηρες σωστα?μεσα στο μυαλο μου εισαι! ![]() νομιζω η λιπανση ειναι υπερβολικη για τον λιγο ογκο των φωτων ελατωσε την αν θελεις! ![]() καλη συνεχεια... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |