|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80χ35χ40 Όγκος:περιπου 110 λιτρα Κατηγορία:criebensies(λεω) Φυτά:οχι Ψάρια / ¶λλα είδη:2 yellow tetra και ενας gibiseps(τα οποια τα tetra τα χα σε ενα 30λιτρο και τον gibiseps τον ειχα δωσει σε ενα φιλο) Διακοσμητικά υλικά:αμμος λευκη-μπεζ λεπτοκοκη,πετρες(και αγορασμενες και μαζεμενες) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός ![]() Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες με χρονοδιακοπτη(ειχε μεινει απο το φυτεμενο) Φιλτράρισμα:ενα tetra ex-700 εξωτερικο Θερμοστάτης:hydor protherm 250 Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):15 Αμμωνία (ΝΗ3):0,2 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):8-10 Αλλαγές νερού:τωρα θα αρχισω 30% καθε βδομαδα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:θελω να ρωτησω αν βαλω τελικα τα criebs o gibiseps μπορει να μεινει?η αν δεν βαλω τα criebs και βαλω κιχλιδες(labido)? καλησπερα σε ολους.μετα απο μία αποτυχημενη προσπαθεια(η πρωτη)και μια αρκετα πετυχημενη(η δευτερη)με κοινωνικο ελαφρως φυτεμενο ενυδρειο αυτη ειναι η τριτη(και φαρμακερη)λεω με criebs(δεν εχω καταληξει ακομα 100%).το ενυδρειο εστρωσε μετα απο 40 μερες εκνευριστικης αναμονης και τωρα ηρθε η ωρα των ψαριων και ίσως των φυτων(περιμενω συμβουλες για να γεμισω το χωρο γτ μου φαινεται καπως αδειος).φυσικα καθε παατηρηση δεκτη γτ δεν ειμαι και κανενας εμπειρος...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα φανταστικο aquascape ! | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 09-10-09 21:45 |
Το τριτο μελος της οικογενειας!!! | JONNY | ¶λλα ζώα | 9 | 08-02-07 20:49 |
Αλλαγες στο aquascape | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 23-10-06 16:59 |
Προτάσεις για aquascape | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-03-04 02:36 |