|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν... απο ενυδρειο φιλου ειναι.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικες ακομα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ φανταστικες φωτο
μηπος αν ερθεις σαμο βγαλεις και το δικο μου μερικες εγω ποιο χαλια δε μπορω να της βγαλω πες μας κανενα κολπο .. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχει κολπο. Για πολυ καλες φωτογραφιες μονο με dslr μηχανη και καλους φακους.
Μπορεις ομως να τραβηξεις αξιοπρεπεστατες και με μια καλη compact , φτανει να ασχοληθεις και να την μαθεις. |
|
||||
|
||||
![]()
ε....ενταξει ομορφες ειναι αλλά οχι ......σαν τις δικές μου !!!!
![]() ![]() ΥΓ Χρησιμοποιησες φλας ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφες φωτο!! Μπραβο Αλεξ!!!
![]() Απο αφρικανες και εγω .... δεν ... αρα μενω εκει!! Φαινονται υγιεστατα!
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφες!...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Αλεξ ορκο θα επαιρνα οτι ειναι τα δικα μου!
Μα τετοια ομοιοτητα!!! χαχαχαχα ------------------------- ευχαριστω για τις φωτο και επιφυλασσομαι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 19-10-09 στις 22:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι είναι dslr? και όταν λες καλούς φακούς; περισσότερο απο έναν; |
|
||||
|
||||
![]()
δειτε τα χειλια απο τον αρσενικο κυριαρχο του ενυδρειου labidos που ειναι στραβα απο τους τσακωμους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φταινε οι τσακωμοι !!!
Τον Σταλονε ειδε και υοθετισε το στυλακι !!! |
|
||||
|
||||
![]()
nice....!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη φασματος φωτος σε ΜΗ | enzo | Φωτισμός | 12 | 03-12-07 11:00 |
Υποβρύχιες Φωτος από το Photo.net | stat | Φωτογραφίες μελών | 0 | 27-07-07 08:51 |
Φασμα και Ενταση Φωτος | thanosatha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 30-01-07 19:40 |
Ζητουνται φωτος απο.. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 13-12-06 11:55 |
Προσομοιωση ηλιακου φωτος | apofot | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 25-10-03 03:12 |