|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!
οπως θα καταλαβατε απο το αλλο ποστ σε λιγες μερες θα εχω στην κατοχη μου μερικα neolamprologus stappersi. ![]() ![]() αυτο που θελω να ρωτησω αν και ξερω οτι τα κιχλιδακια θελουν να σκαβουν, ειναι αν μπορω να ξεφυγω απο την αμμο η το χαλικι και να βαλω αυτο που βλεπετε στις φωτο στην λεκανι... ειναι πολυ μικρα θριματισμενα κοχιλια και διαφορα νεκρα κοραλλια... μου αρεσουν πολυ και μιας και τα εχω... ![]() ![]() να τονισω οτι δεν εχουν καθολου κοφτερες ακρες και ειναι ολα στογγυλεμενα απο τη θαλασσα.... και στην αλλη φωτο βλεπετε τα σαλιγκαρακια που θα μπουν για να ξεφυγουμε λιγο απο του βουνου.... ![]() ![]() να τονισω οτι περσυ περιπου ελεγα οτι δεν γινετε να παρω αλλο ενυδρειο και τελικα τωρα παμε στο 3ο..... τωρα παντος φταιει ο Πανουλης.... ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φροντοσα και neolamprologus stappersi... | thanasis76 | Tanganyika | 4 | 07-09-09 09:59 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus brichardi | kalagio | Tanganyika | 8 | 20-07-08 08:06 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus Ocellatus | jstiva | Tanganyika | 2 | 06-01-08 11:26 |