|
||||
|
||||
![]()
το ζευγαρακι kribensis που μου εδωσε ο φιλος chrisx επειτα απο 2 εβδομαδες στο νεο μου ενυδρειο με εκανε πολυ χαρουμενο σημερα.η θυληκια ηταν κρυμμενη για 2 μερες και ο αρσενικος ηταν ανησυχος και κυνηγουσε τα αλλα ψαρια.πεφτει τρελο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον θέλεις να κρατήσεις τα μικρά καλό είναι να αφαιρέσεις τα υπόλοιπα ψάρια αν μπορείς μια και δεν αναφέρεις σε τι ενυδρείο τα έχεις.
Τώρα όσον αφορά τα Krib είναι καταπληκτικοί γονείς οπότε μην ανχώνεσε, μασουλάνε την τροφή και την δίνουν στα μικρά ... αν έχεις αρτέμια ρίξε αλλά μην περιμένεις να ορμήξουν με την 1η
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Για χαρα.
Τα καφε ειναι τα καλα! Αν μπορεις την νυκτα ασε ενα φωτακι αναμενο! Ειναι στοργικοι γονεις και μαθενουνε στα μωρα να <βοσκανε.>> Οταν ξεμακρενουν τα βαζουν στο στομα τους και τα φερνουν πισω. ΠΡΟΣΟΧΗ. θΑ ΔΙΝΕΙΣ χρονο να βαλουν τα μωρα στη φωλια και μετα θα κοβεις το φως.Αλλιως το πρωι μπορει να τα φανε επειδη δεν αναγνωριζουν οτι ειναι δικα τους! ΠΕΤΡΟΣ 21 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα | g-pavl | Ζωοτόκα | 19 | 19-11-08 22:41 |
Γεννα | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-04-08 13:41 |
Γεννα sos sos sos | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 24-02-08 12:59 |
Νεα γεννα | xaris1974 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 24-05-06 09:57 |
Γεννα ραμ | xaris1974 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 14-02-06 17:41 |