|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια για πειτε μου κ σεις τη γνωμη σας..ειναι Pterygoplichthys pardalis η Pterygoplichthys gibbiceps ?
στο πτερυγιο της ουρας του στο τελος εχει μια γραμμη ασπρη η οποια δεν ξερω αν ξεκαθαριζετε στις παρακατω φωτογραφιες. Ειναι το πρωτο μου γατοψαρο και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με τη παρτυ του! Αν μπορειτε βεβαια να ξεκαθαρισετε και φυλο θα σας ειμαι ευγνωμον! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος Pterygoplichthys gibbiceps | andreas72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 26-10-07 13:14 |
Pterygoplichthys gibbiceps | chrisx | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 19-09-07 08:51 |
liposarcus pardalis τρώει φυτό | pani | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 26-02-07 19:20 |
Pterygoplichthys joselimaianus video | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 01-12-06 16:29 |
Αναγνώριση είδους [Pterygoplichthys gibbiceps] | Apostolis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 02-02-05 11:27 |