|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
αποφάσισα και γω να φτιάξω το ενυδρειο μου απο κατασκευές να πω οτι ειμαι τελείως άσχετος ... αλλα μετα απο μερικές μέρες αναζήτησης σε forum κατέληξα σε αυτες τις διαστάσεις σκέφτομαι να βαλω γυαλί 12αρι για βάση και 10ρι στα υπόλοιπα θα κάνω κόντρες ... και το ζήτημα στο οποίο δε μπορεσα να βγαλω άκρη ειναι ρονταρισμένο ή όχι? Ο μοναδικός τζαμας που εχω πρόσβαση μου είπε 50-60 για τα τζαμια 50 για ροντάρισμα 50 για κόλλημα (αλλα αυτο θα το κανω εγω ![]() +4ε η σιλικόνη ![]() μιας και υπάρχει τέτοια διαφωνία μεταξύ των σοφών ... αξίζει τα λεφτά του το ροντάρισμα? επίσης σκέφτηκα στην πανω πισω κόντρα να προσθέσω άλλο ενα καθετο τζάμι οσο το μηκος του ενυδρειου ωστε να φτιάξω θέση για τη λάμπα ... θα βολεψει? - ρωταω επειδη δεν το εχω δει σε DIY ενυδρειο οποιοδήποτε αλλο σχολιο πανω στην κατασκευή ευπρόσδεκτο... -μαλλον θα παραγείλω τα τζάμια δευτερα και θα ειναι ετοιμα τρίτη-τετταρτη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη diy καπακιου | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 14-06-07 22:27 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |
οδηγιες για κατασκευη co2 | tkap | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 11-09-05 14:38 |
κατασκευη DIY CO2 | GEORGE ARGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-07-05 14:01 |
Κατασκευη DIY CO2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:56 |