|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Marine-Aquarium-Fish-Tank-Protein-Skimmer-Pump-UK_W0QQitemZ390083931868QQcmdZViewItemQQptZUK_Pet_ Supplies_Fish?hash=item5ad2d06edc&_trksid=p3286.c0 .m14
παραφτηνο μου φενετε εσεις τι λετε ------------------------- http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Marine-Aqu...d=p3286.c0.m14 η αυτο
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 20-08-09 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασε το
για ποσα λιτρα ενυδρειο σκεφτεσαι?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες λιγο καλυτερα για max volume 75λιτρα το δινει....
|
||||
|
||||
![]()
να κανω ελεγα για αρχη ενα μικρο με σπιρογραφους καμια 50 λιτρα και ενα δυο ψαρακια κοκκινα με μαυρο κεφαλι που τα βλεπω επανω στα βραχια συχνα μεσογιακο δε μεγαλονουν πολυ αυτα 2 3 εκατοστα γινοντε αντε και καμια γαριδα τη λετε
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το μεσογειακο θελει αρκετα χαμηλες θερμοκρασιες φιλε μου κατι που σημαινει τσιλερ . Και οι σπειρογραφοι ειναι αρκετα ευαισθητοι οργανισμοι για να μπαινουν σε φρεσκο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω ακομα αν το κανω ειμαι σε σκεψεις εσυ τι θα μου προτηνες για 50 λιτρα για αρχη νομιζα οτι αν εβαζα σπιρογραφους θα ηταν καλυτερα απο το να βαλω ψαρια μιας και ειμαι αχαριος
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Ειμαι σε καλο δρομο; | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 15:37 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |
D.i.y Skimer | ksaderfos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 08-12-05 18:11 |