|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους! Μιας και καλοκαιρι και η αμμος – πετρες στις παραλιες είναι άφθονες, ειπα να αλλαξω το setup στο ενυδρειο μου.
Πληροφορίες Διαστάσεις: 100*40*40 Όγκος:120 λίτρα περίπου καθαρά Κατηγορία:Βιότοπος λίμνης tanganyika Φυτά: ανουμπιες και βαλινσεριες. Ψάρια / ¶λλα είδη: 2f + 1m lamprologus ocellatus gold , 2m + 2f julidomarlieri , 1m μονομαχος , 2 zebra snails , 2 apple snails Διακοσμητικά υλικά: πετρες και αμμος από την παραλια Φόντο: αφισα Φωτισμός:2*30w dayligh Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα: εξωτερικό Eheim 2222 500l/hκαι εσωτερικό Eheim 600 l/h(δεν θυμάμαι μοντέλο 600 l/h) Θερμοστάτης:Eheim 150w Λίπανση: - Παράμετροι: pH: 7,8 Γενική σκληρότητα (GH): πανω από 50 (νερο κερκυρας…) Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 με 7. Εχω αναφερει σε άλλο ποστ το προβλημα πτωσης του ΚΗ στο ενυδρειο μου από 14 της βρυσης σε 6 μεσα στο ενυδρειο… Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 δικτύου Αλλαγές νερού: 15% δυο φορες την εβδομάδα Θερμοκρασία:28 τωρα το καλοκαιρι Να παρατηρήσω ότι η αμμος που επελεξα είναι αρκετα χοντρη και προσωπικα μου αρεσει παρα πολύ. Επίσης να προσθεσω ότι από το πρωτο 10μερο παραμονης των ψαριων στο ενυδρειο ειχα κιολας 2 γεννες! (πλεον βεβαια τις αφήνω σο έλεος τους γιατι δεν εχω άλλο χωρο για νεογέννητα… Ηδη εχω δωσει αρκετα σε pesthop. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακαίνιση σπιτιού και ενυδρείο | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 13-03-07 14:10 |
Ανακαίνιση ενυδρείων! | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 23-10-06 23:11 |
ανακαίνιση ... παρουσίαση νέου aquascaping | Lsourtzo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 04-10-06 19:03 |