|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα πικνοφυτεμενο ενυδρειο 220 λιτρα και θελω να πιασω ενα pleco που εχω μεγαλωσε και θελς να τον δοσω σε ενα φιλο που εχει πολυ μεγαλο ενυδρειο με την αποχι δε μπορω να τον πιασω χαλαω τα φυτα καμια πατεντα ρε παιδια εχουν σπασει τα νευρα μου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η πατέντα είναι ηρεμία... και φυσικά τον ψάχνεις το βράδυ.
|
||||
|
||||
![]()
Aσε την αποχη μεσα στο ενυδρειο πριν βραδιασει(κλεισουν τα φωτα) και βαλε μεσα αυτο που του αρεσει να τρωει συνηθως τρελενονται για αγγουρι.Μωλις παει εκει με μια αποτομη κινηση τσακ τον επιασες αλλα θελει μεγαλη υπομονη....Ετσι εκανα κι εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα το ιδιο προβλημα αλλα με παγκασεους!!!!............Εκανα το εξεις: Εβγαλα το καπακι και χτυπησα μια φορα το επειπλο του ενυδριου μου....κατευθιαν ο ενας πεταχτυκε εξω.......και ετσι εγινε και με τους αλλους 2.Αλλα γυρο γυρο ειχα αποχες ψαρεματος.(απο εκεινες τις μεγαλες.).Αυτο το εκανα βεβεα για να μην χτηπισουν στο πατομα και παθουν τιποτα.....Το κακω ειναι οτι ο πλεκο δεν κανει αλματα!!
|
|||
|
|||
![]()
...τσ...τσ....τσ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστο θα το δοκιμασω και θα σας πω αν πετιχε
------------------------- Παράθεση:
κοιτα δε συμφονο με αυτο αν ειναι δε τον κανω σβουρεσ με την αποχη μεχρι που να κοπη η καρδια του ... ειπαμε να τον πιασουμε οχι να τον παμε για μπαιμπας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 20-05-09 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να κανω, μονο αυτο μπορουσα να κανω!....μια ολοκληρη μερα τους κυνηγουσα και τιποτα.Με αυτη την μεθοδο μεσα σε 10 λεπτα ηταν ετοιμοι μες τα σακουλακια τους.!!
|
||||
|
||||
![]()
με 2 αποχες καταλληλου μεγεθους θα τα καταφερεις....χρειαζεται καμια φορα ομως να χαλασουμε τη διακοσμηση του ενυδρειου...δε πειραζει..οταν πιασουμε το ψαρι την αποκαθιστουμε..
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα τετοια αποχη αλλα ηταν πραγματικα δυσκολο.Ασε που φοβοταν και τα αλλα ψαρια μου.Σου μηλαω σοβαρα.......ειναι τα ποιο γριγορα και δυνατα ψαρια.Να φανταστεις ηταν και μικρα σε μεγεθος...!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- εγω σκεφτικα κατι αλλο εφτιακσα κατι σαν μικρο κιρτο θα βαλω αγγουρι μεσα θα το ριξω το βραδυ και θα δουμε τι ποιασαμε το πρωι. σε λιγο θα κανουμε σιρτη στο ενυδρειο με τηλεκατευθινομενο βαρκακι.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 21-05-09 στις 12:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το ιδες γιατι τα παγκασεους φτανον τα 2 μετρα και δεν ζουν σε ενυδρια.........για αυτο και εγω τους εβγαλα.
Παντος φενετε νοστιμο ψαρακι!!!!!!!!!!(for fun!)
|
||||
|
||||
![]()
παρε ενα μπουκαλι νερου αναλογο με το μεγεθος του ψαριου κοψε πιο κατω απο το στομιο ωστε να κανει εισοδο πιαστω με μια μπετονια στη εισαγωγη γεμισε το τρυπες για να μην εχει αντισταση στο νερο βαλε μεσα αγγουρακι η κολοκυθακι βαλε και ενα ψαθινο καπελο και κανε τον ψαρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το εκανα ολα μπειικαν μεσα στο μπουκαλι εκτος απο αυτον τον κερατα το επομενο βιμα θα βαλω βατραχοπεδιλα και μασκα
|
|
|||
|
|||
![]()
αναπνευστιρα μην ξεχασεις
![]() αναλογο προβλημα εχω και εγω με τους αρλεκινους |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι σιγουρα χαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαρη για να γινει ποιο ευκολο δοκιμασε να τον πιασεις στην αλλαγη νερου.
Βγαλε τα φυτα σου (ριξε τους και ενα κλαδεματακι αν χρειαζονται) Βγαλε το 30% του νερου σου (την αλλαγη δηλαδη) και ετσι πιστευω να τον τσακωσεις τον μουργο σου ποιο ευκολα. εγω ετσι πιανω τα ψαρια μου οταν θελω . και μετα ξαναφυτευεις , βαζεις φρεσκο νερακι και εισαι READY. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|