|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ ωραια.
Υ.Σ.: Γιατι εχω την εντυπωση οτι θα αρχισει ο Χαβαλες με πρωταγωνιστη Μοδερατορα? |
|
||||
|
||||
![]()
κακιες αντωνακη...μιλησε κανεις για το Χαλβα που ως γνωστον δε του εχουν ανθισει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ οι ανουμπιες του??
μη γινεσαι πικροχολος.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και μία από τις δικες μου εχει ανθακια!Για την ακριβεια ανθισε στις 11-3 πρωτη φορά και από τοτε ως σημερα εχει ανθισει τρεις φορές και είναι πάλι ετοιμη!και τωρα εχει πανω της τρια κλειστά ανθακια και ενα μπουμπουκι
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κ σε μενα εχουν ανθισει 2!!
|
|
||||
|
||||
![]()
χαλβα...καλυτερα μη διαβασεις αυτο το ποστ....αν παλι το επιχειρησεις....φροντισε να εχεις διπλα σου το υπογλωσσιο....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αστον ρε Πάνο εδώ προσπαθεί να κρατήσει τα χρυσόψαρα που του έχουν βγει και δύσκολα τις Ανούμπιες θα κοιτάει
![]() ![]() Αχχχχ παλιο ΜΟΔ στην φύλαγα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ποο απιστευτο φυτο τελικα η ανουμπια!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα τηρήσω σιγή ιχθύος..........
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως καταπιες τη γλωσσα σου???
![]() ![]() ![]() το ανθος μενει πολλες μερες...
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια
εχω κι εγω 2 ανουμπιες σε 180lt αλλα δεν εχουν ανθησει ποτε μαλλον θα κανω παρεα με τον halvas69 καποια βοηθεια ή συνβουλη μπας και δω κι εγω κανενα ανθακι????? και μια βοηθεια με τις φωτο δεν μπορω να ανεβασω ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zhta47 : 30-05-09 στις 02:44 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φωτισμός; Συνθήκες νερού; |
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω να θελει τιποτα το ιδιαιτερο καποτε ειχα στα δισκοενδρεια μερικες ανουμπιες και εβγαζαν ανθη
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανθισε! Η Bacopa Monnieri !!! | mikenuke | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 06-12-08 15:17 |
προβλημα με ανουμπια | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-08-07 00:01 |
Ανθισε!! Ανθισε!! | gwgw | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-04-07 22:19 |
ανουμπια κοκκινωπη..... | klaz | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 05-10-05 08:52 |
Ανουμπια ''νανα''. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-04-05 15:09 |