|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για σας εχω μια anubia και ενα φυλλο εχει γινει κιτρινο και στην μεση πρασινο ριχνω λιπασμα της tetra plantmin.το εχω σε 54αρι τι να κανω????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 16-05-09 στις 12:56 |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα και να μην ξαναρίξεις λίπασμα.
Δώσε πληροφορίες φωτισμού κλπ κλπ Και μετά βλέπουμε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
daylight 15w
ειναι απο κλαδεμα και δν εχει ακομα ριζες βαζω και κατι ταμπλετες για της ριζες γιατι εχω αλλες 5 μεσα anubies και καπιες δν εχουν βγαλει ριζες ![]() ξερετε γιατι?και μια απο αυτες εχει βγαλει και λουλουδι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι ανουμπιες δεν χρειαζονται ταμπλετες στις ριζες τρεφονται αποκλειστηκα απο τα φυλλα τους.
|
|
|||
|
|||
![]()
αααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τι κανω τωρα??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καταρρχην μην ανχωνεσαι το συγκεκριμενο φυτακι ειναι πολυ ανθεκτικο (ειμαι και εγω αρχαριος σαν και εσενα) 1)δεν θελουν καν υποστρωμα ουτε CO2 2)πως τι εχεις τοποθετησει μεσα στο ενυδρειο σου? 3)απ' οτι εχω διαβασει για να αναπτυχει ενα κλαδεματακι αρκει να υπαρχει εστω και μια ριζουλα ποιος σου τις εδωσε χωρις ριζες?
|
|||
|
|||
![]()
πειρα δυο γλαστρακια με αnubias και βγηκαν 6 καποια με ριζες και καποια οχι....το ξερω οτι ειναι ανθεκτικα φυτα και μου αρεσουν πολυ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως τα έχεις "φυτέψει" μέσα στον βυθό ?
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...γι' αυτό "χαλάνε"
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τα αλλα ομως γιατι δεν χαλανε ???????????????????????????????????????
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν σε κάποιες ανούμπιες δεν έχεις την "ρίζα" μέσα στο υπόστρωμα τότε δεν χαλάνε, τα ριζίδια (οι λεπτές ριζούλες) μπορούν να μπουν μέσα.
|
|||
|
|||
![]()
και τι πρεπει να κανω τωρα??
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι της anubies δν ειχαν καποιες ριζες και της εβαλα απο το κοτσανι του της αλλες να της κανω οπως και στην ιστοσελιδα??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
caboba κιτρινο | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-01-09 16:48 |
ΚΙΤΡΙΝΟ ΝΕΡΟ | jimmy19111977 | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 05-03-08 18:15 |
anubias | aristsats | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-06-06 01:36 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |