|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς σας βρήκα όλους!Αυτό το είναι το πρώτο μου ενυδρείο, για έναν συμπαθέστατο μονομάχο-μπομπονιέρα, δώρο απο μια βάπτιση στην οποία βρέθηκα.
Πληροφορίες Διαστάσεις:50*35*26 Όγκος:37 (καθαρά) Κατηγορία:Κοινωνικό (μελλοντικά όμως, με βελτίωση κάποιων παραμέτρων). Φυτά: 1 anubias, 2 Cryptocoryne, 1 Echinodorus 'Red Diamond' ή έτσι νομίζω, 1 Ludwigia arcuata ή Hygrophila corymposa 'Angustifolia' ή έτσι νομίζω και ότι απέμεινε απο 1 Microsorum pteropus. Ψάρια: 1 Μονομάχος (προς το παρόν) ¶λλα είδη:1-2 Melanoides tuberculata και 1-2 Physa Fontinalis, πολυ μικρά, που εισήλθαν προφανώς απο τα φυτά. Διακοσμητικά υλικά: Στρωμα χαλίκι 2-3 εκατοστά. Φόντο:- Φωτισμός: 1 λάμπα φθορισμού 14W Διάρκεια φωτισμού: 8-9 ώρες. Φιλτράρισμα: Εσωτερικό Eheim 2008 Λίπανση: Ταμπέτες Tetra Crypto και υγρό Tetra Plantamin. Παροχή CO2 ![]() Θερμοστάτης ![]() Παράμετροι: pH:8 (κατ'εκτίμηση με βάση 5-1 sticks της Tropical). Γενική σκληρότητα (GH):15-17 (κατ'εκτίμηση με βάση 5-1 sticks της Tropical). Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10-15 (κατ'εκτίμηση με βάση 5-1 sticks της Tropical). Αμμωνία (ΝΗ3):0 mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2)0 mg/l Νιτρικά (ΝΟ3):20 mg/l Χλώριο (Cl2):- Αλλαγές νερού:Έχει γίνει 1 25% αλλαγή μέχρι σήμερα και έχω προμηθευτεί σε πρώτη φάση απιονισμένο νερό για να κατεβάσω το Ph (Δεν είμαι σίγουρος για την ορθότητα αυτής της επιλογής). Θερμοκρασία:29-31° (Ιούλιος μήνας γαρ) ¶λλες πληροφορίες:To ενυδρείο δημιουργήθηκε εδώ και 1-1,5 μήνες.To φίλτρο έχει στρώσει με μπόλι που του είχα βάλει στην αρχή από pet shop. Φωτογραφίες: Στην αρχή-αρχή και σήμερα μετά τον 1,5 μήνα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο Hobby-Προβλήματα & Απορίες | Kostis-Salonika | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-08-09 11:49 |
Νέος κάτοικος στο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-09-08 15:45 |
Νεός στο Hobby | inca1099 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 01-07-07 22:01 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |