|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, μετά από πολύ κόπο (αν και καταλαβαίνω ότι είμαι μόλις στην αρχή...) στήθηκε το πρώτο μου ενυδρείο. Ήθελα να το παρουσιάσω κυρίως σαν αφορμή για να ευχαριστησω το GAB (και ιδιαίτερα αυτούς που μπήκαν στον κόπο να απαντούν στις ερωτήσεις μου) για τις πολύτιμες πληροφορίες που μπόρεσα να πάρω. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γινόταν (ή μάλλον υποψιάζομαι) αν πήγαινα στα τυφλά ή βασισμένος μόνο στις συμβουλές των πετ.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους: Nikos!, panos-alex/polis, elle, paco, theodor72, alati, και MiziGr. Πληροφορίες Διαστάσεις: 100*40*50 Όγκος:150 λιτρα καθαρά Κατηγορία:κοινωνικό/φυτεμένο Φυτά: valisn. spiralis, echinod. bleheri, java fern, ceratophylum, egeria densa, cryptocorine wendi, hygrophila difformis, hygrophila polysperma, anubia bar. nana. Ψάρια: 6 x melanotaenia praecox, 2 x SAE, 6 x zebra danio ¶λλα είδη: 4 x cardina japonica, 6 x apple snail. Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακό χαλίκι, ρίζες savannah, μερικά βότσαλα. Φόντο: μπλε σκούρο χαρτόνι. Φωτισμός:2*45w Τ5/ανακλαστήρες Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικό Juwel Θερμοστάτης:200w+elliwell Λίπανση: K2SO4, Fleet, Flourish. Παροχή CO2: DIY 2x4lt Παράμετροι: pH:7,2-7,4 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):11 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):11 Αλλαγές νερού: 25%την εβδομάδα Θερμοκρασία:25C ¶λλες πληροφορίες: το ενυδρείο αλλάζει σχεδόν καθημερινά - στόχος μου είναι να καταλήξω σε πυκνή βλάστηση στα δεξιά, η οποία θα χαμηλώνει/αραιώνει όσο πάμε προς τα αριστερά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο ενυδρείο - Διακόσμηση | aquaman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 09-10-08 06:42 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |
το πρώτο μου ενυδρείο | kostantakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-09-07 17:14 |