|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 61 x 31 x 42 cm Όγκος: 60 lit μεικτά Κατηγορία: Το ψαχνουμε Φυτά: 3 Vallisneria spiralis, 1 Anubia, 2 αλλα. Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 χρυσοψαρο, 2 θυλικά guppy, 2 Perl Gourami, 2 zebra Διακοσμητικά υλικά (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.): Υποστρωμα και χαλικι σε φυσικά χρωματα, 1 πετρα, 1 ξυλο. Φόντο: Προς το παρον ο τοίχος Φωτισμός: 1 λαμπά Day-Light 18 Watt Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες. Φιλτράρισμα: 1 εσωτερικό Pump Set Bioflow 280 Θερμοστάτης: 1 Heater 50 Watt Λίπανση: Τetra Initial Sticks Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): 13 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 2 Αλλαγές νερού: 1/4 του όγκου καθε εβδομαδα Θερμοκρασία: 26-27 βαθμούς Κελισιου ¶λλες πληροφορίες: Αυτο είναι το πρώτο μου ενυδρειο. Το ξέρω πως τα ψάρια δεν ταιριάζουν, αλλα τι να κάνω. Το χρυσοψαρο μου εμεινε από όταν αγορασα το ενυδρειο. Μου το εδωσε ο πετσοπας για να στρωσει το νερο. Δεν ηξερα τοτε. Τα γκαπι είχα ενα αρσενικό, αλλα μετα από 1,5 μηνα μου ψοφησε. Δεν ξερω γιατι και ετσι έμειναν τα 2 θυληκα που θα τα δωσω γιατι δεν με συγκινούν και πολύ σαν ψάρια. Τα 2 τα ζεμπρακια θα τα κάνω κοπαδακι. Δειξτε λίγη επιείκεια και περιμενω προτάσεις για βελτιωση. Ηδη σκεφτομαι την αγορα κι αλλων φυτων γιατι έτσι μου φαίνεται πολύ αδειο. Φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
Μπόλι για 70 λιτρο | DIMITRIS72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 09-02-09 16:01 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |