|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλησπέρα.. θέλω να ρωτήσω αν ρίζες η ξυλα από πλατάνι η άλλο φυτό που ζει σε ποταμια κάνουν για τα ενυδρεία μας?
φυσιολογικά αν είναι κάτι που ζει μέσα σε ποταμια η στάσιμα νερά δεν πρέπει να είναι ok και για το ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε καλησπέρα και σε σένα. Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις πολλά σχόλια και απόψεις στο forum.
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E5%F1%E3%F9%ED
ακριβως επειδη ζουσε μεσα σε ποταμια η στασιμα νερα μπορει να μην κανει για ενυδρεια γιατι ενδεχεται να φερει παθογονους οργανισμους στους οποιους τα ψαρια μας να μη μπορουν να αμυνθουν... διαβασε το παραπανω λινκ να δεις μερικους προβληματισμους... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ριζες...Ξυλα... | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-02-09 07:22 |
ξυλα | spookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-11-08 14:00 |
Μολυβάκια για ρίζες | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 18-03-08 17:52 |