|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:70x30x40
Όγκος:84 λίτρα 78 καθαρο Κατηγορία: Φυτά: 3 πλαστικα Ψάρια / ¶λλα είδη: 4 αγγελόψαρα, 4 ξιφοφόροι(1 αρσ., 3 θυλ.), 4 apple snail, και έναν σινοδόντι(pleco αλλα αλλη ρατσα). Διακοσμητικά υλικά: Πλαστικος κούφιος βράχος, μπεζ χαλίκι Φόντο: μαύρο αλλα στις φωτο τιποτα Φωτισμός: Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό φίλτρο που ανακυκλώνει 1000 λιτρα ανα ώρα!!! Θερμοστάτης: ΗΕΤΟ Λίπανση: οχι Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: δεν ξέρω Γενική σκληρότητα (GH):δεν ξέρω Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):δεν ξέρω Αμμωνία (ΝΗ3):δεν ξέρω Νιτρώδη (ΝΟ2):δεν ξέρω Νιτρικά (ΝΟ3):δεν ξέρω Αλλαγές νερού: κάθε 12 μέρες το 30% Θερμοκρασία:26 το χειμώνα, 27-28 το καλοκάίρι ¶λλες πληροφορίες: λειτουργεί 1 μήνα Φωτογραφία: ------------------------- να και οι φωτογραφίες!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valantis : 23-04-09 στις 14:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 05-12-08 20:57 |
Ο καινουριος!! | hlias | Bettas | 8 | 28-02-06 00:52 |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |