|
||||
|
||||
![]()
http://s270.photobucket.com/albums/j...P1010598-1.flv
το βιντεακι αυτο ειναι απο σημερα το πρωι....το θηλυκο γεννα και ο αρσενικος με τις πιο πολλες ριγες γονιμοποιει.. τα ψαρια γεννησαν αλλα οι συγκατοικοι τους λεηλατησαν τη "φωλια".. οποτε βγηκαν ολα τα φυτα ...πιαστηκαν (μετα πολλων κοπων) οι 25 ροδοστομοι και 15 καρδιναλιοι μαζι με κορυς και μεταφερθηκαν σε αλλο ενυδρειο.... τα φυτα επανατοποθετηθηκαν και εμειναν μονοι οι γονεις με τα νεα αυγα....γιατι οσο ειχα χερια κι αποχες μεσα αυτα γεννουσαν και γονιμοποιουσαν...το νερο λασπη (κυριολεκτικα αμαζονιου ![]() ![]() ![]() ![]() το θεμα ειναι πως και παλι μου γεννουν ενω αυριο φευγω με αδεια.. ![]() εχω ρυθμισει το moonlight να ειναι αναμενο ολο το βραδυ ωστε να εχουν οπτικη επαφη....θα λειψω για 5-6 μερες και ελπιζω να βρω ζωντανο κανενα μικρο αν εκκολαφθουν...επαφιεμαι στην ινφουσορια μεχρι να γυρισω να εκκολαψω αρτεμια... εδω θα ηθελα να ευχαριστησω τον chrisx για το υπεροχο ζευγαρι ψαριων που μου δωρισε!!!...χρηστο το ζευγαρι σου ειναι εκπληκτικο.. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Σκαλαριων | hrayr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-10-07 19:14 |
γεννα σκαλαριων | Ryu | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 26-09-07 13:12 |
Γεννα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-06 09:12 |
θανατοι γονων σκαλαριων... γιατι; | notos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-01-06 15:42 |
συμπεριφορα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 22-12-05 12:26 |