|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, πήρα χτες για το ενυδρειο της κοπέλας μου έναν μονομάχο veil tail αλλά έχουμε βάλει ένα φίλτρο της Jad και έχει αρκετά μεγάλη ροή για τον μονομάχο με αποτέλεσμα να κάθεται στο κάτω μέρος του φίλτρου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο δυνατό κυκλοφορητή έχει το φίλτρο, δηλαδή (σε λιτρα/ώρα);
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχει κάποιο βανάκι στην έξοδό του το φίλτρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
340λ/ω
κατάφερα και το χαμήλωσα λίγο,είχε ένα συρώμενο κλιπ στα πλάγια και το έκλεισα με αποτέλεσμα να το μειώσω και φαίνεται να είναι λίγο καλύτερα. Μπορώ να κάνω καμια πατέντα ώστε η ροή να βγαίνει έξω απτο νερό και να πλατσουρίζει την επιφάνεια? |
|
||||
|
||||
![]()
Χαμηλώνεις την στάθμη του νερού για να πλατσουρίζει η επιφάνεια σε περίπτοση όμως που κάνει φωλιά ο μονομάχος τότε θα διαληθεί απο την ανατάραξη(εκτός αν δεν σ'ενδιαφέρει η αναπαραγωγή).
Νομίζω οτι είναι πολύ μεγάλο για τέτοιο ενυδρείο. . . Εγώ έχω βάλει αυτό στα μονομαχοενυδρεία μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τα πείρα απο aquaristik.Αλλα πήρα αρκετά πράγματα για 1 μόνο δεν ξέρω άν συμφέρει να κανεις παραγγελία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την αίσθηση πως να μπορούσες να βάλεις και καλσόν για να μειώσεις τη ροή!
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το φίλτρο κάνει?
NANO ECKFILTER |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγάλη λίμνη απο...λυματα | βερα | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 25-12-08 18:25 |
Η μεγάλη απόφαση | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-07 19:02 |
SOS - Μεγάλη θερμοκρασία | antonio | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 10-01-07 22:02 |
Κυπρίνοι σε μεγάλη λίμνη | dimitris | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 27-08-04 11:30 |