|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα τη γώμη σας φίλοι μου για τα παρακάτω προιόντα.
1o....Discus Trace SEACHEM μαζί με Liquid R/O Right KENT. 2o....Discus Trace SEACHEM ή Discus Essential KENT μαζί με Electro-right API. Αυτά γιατί εως τώρα έκανα αλλαγές νερου κάθε εβδομάδα 80 lit A/O + 40 lit νερό βρύσης με aquasafe και τώρα είμαι ύπο σκέψη για 100% Α/Ο. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι πρέπει να προσθέτω ιχνοστοιχεία και ηλεκτρολύτες και επειδή δεν έχω ποτέ στο παρελθόν χρησημοποιήσει κάρι από τα παραπάνω, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Και βέβαια την άποψή σας για το 100% Α/Ο. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπλήρωμα ιχνοστοιχείων σε νερό Α/Ο.. | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 21-09-08 19:31 |
Μιξη οσμωσης/βρυσης και ιχνοστοιχεια | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 28-08-08 08:57 |
Power 4 και χαλκός στα ιχνοστοιχεία | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 50 | 28-12-03 02:36 |