|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χρησιμοποιω co2 me μπουκαλα και controller και ειχα ενα κεραμικο που εκανε καλη διαχυση αλλα και λιγο θορυβο και το εβγαλα
Απο την στιγμη που εβαλα για διαχυση ενα φιλτρακι μεσα ακομα και την ημερα με φουλ φως ο κοντρολερ ανοιγει 5 λεπτα παει το Ph 6.95 και κλεινει για 1 ωρα το Ph δηλ μενει στο 7 πολυ ωρα και μετα μολις παει 7,05 ανοιγει η βαλβιδα για 5 λεπτα(2 φυσαλιδες ανα sec) και μετα κλεινει για μια ωρα παλι , το βραδυ δε , σχεδον καθολου... ειναι φυσιολογικό αυτο να κραταει τοσο καλα το co2 μεσα στο ενυδρειο η να αρχισω να ψαχνω βλαβες ? ..και εχω και ελαφρα αναταραξη απο το φιλτρο ΥΓ την υπαρξη σωστου Co2 thn επαληθευει και το τεστ που εχω Αν αυτο δεν ειναι προβλημα η μπουκαλα θα κρατησει 2 χρονια ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους ΛΥΣΗ!! | AlexandraT | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-09-08 23:47 |
Λειτουργία λάμπας UV | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-02-06 00:48 |
Υπαρχει Λυση??????? | ΜΑΝΟΣ-4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-11-05 21:11 |
δωστε μου λυση pls | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-05-05 19:31 |
ΛΥΣΗ ΓΙΑ (εξωτερικο) BACKGROUND | HZULL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 19-03-03 20:13 |