|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μπερδευτεί λήγω με τα αγγελόψαρα αυτά τα δικά μου πιο είδος είναι ??
1-Pterophyllum Altum 2-Pterophyllum Scalare 3-Pterophyllum Leopoldi
|
|||
|
|||
![]()
Pterophyllum Scalare με οτι ναναι χρωματα απο επιλεκτικες αναπαραγωγες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τόλη στη φύση δεν έχει άσπρα έτσι ?
------------------------- Κανονικά δεν πρέπει να είχαν μακροί ουρά , Scalareέχουν μακροί ουρά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 19-01-09 στις 19:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε ασπρα ουτε εμπριμε. Η φυσικη (υπεροχη) μορφη του ειναι αυτη:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το βλέπω
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στα μαγαζιά βλέπω πολλά με ρίγες ώμος όχι τόσα καθαρά ασημή χρώμα , τελευταίο καιρώ αυτό το θέμα με προβληματίζει πολύ με τα σκαλάρια είναι η δεν είναι φυσικά
|
|||
|
|||
![]()
Eναι σχεδον αδυνατον να βρεθουν αγρια πιασμενα σκαλαρια στο εμποριο και αν ακομα βρουμε καποια που μοιαζουν το πιο πιθανον ειναι να ειναι προιον επιλεκτικης διασταυρωσης.
Παντως τα δικα σου ειναι ποικιλια Pterophyllum Scalare smokey και koi και ειναι πολυ ομορφα. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μιλαμε για αγρια πιασμενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το απόγευμα βρήκα 3 ψαράκια σαν χρώμα και εμφάνιση είναι ακριβός με τη φωτογραφία που με έδηξες Τόλη , αλλά δεν είναι αγρία μάλλον αύριο θα τα πάρω
![]() ------------------------- Τόλη και κάτι άλλο , πέτρες από λατομία μας ανεβάζουν το GHκαι το PH ? είναι ασβεστολιθικά αυτά ??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 20-01-09 στις 02:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει συμβει και σε πολλα αλλα ποστ που τυχαινει να συζητιεται το χρωμα των ψαριων, πολλοι να το παρεξηγουν και να νομιζουν οτι μιλαμε για αγρια πιασμενα ψαρια στη φυση. Δεν μιλαμε για ψαρια πιασμενα στη φυση, μιλαμε για ψαρια του εμποριου, γεννημενα στην αιχμαλωσια, στο φυσικο τους χρωμα. Πραγμα που θαπρεπε να ειναι αυτονοητο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην το λες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες άγρια ψάρια υπάρχουν δύσκολα αλλά έρχονται προσωπικά φέτος είδα 2 φορές άγρια σκαλάρια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα με Αγγελόψαρα! | Sonid | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 01-02-09 00:12 |
Pleco και αγγελόψαρα... | oikonm | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 17-06-08 08:43 |
αγγελόψαρα ζευγάρι? | dim | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 29 | 12-04-05 22:35 |