|
|||
|
|||
![]()
προχτες εκανα την χαζομαρα και αγορασα το εν λογω γκομπυ για να μου καθαριζη την αμμο, χωρις να παρω πληροφορηση...
![]() ενω χτες το ψαρακι ηταν μια χαρα, σημερα το βρηκα στο πατωμα, και διαβασα εκ των υστερων οτι ειναι φοβεροι jumpers... ![]() υπαρχει καποιο ειδος sand sifting γκομπυ, που να μπαινει με ασφαλεια σε ανοικτο ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
To πρωτο βραδυ που το εβαλα στο ενυδρειο πηδηξε μες στο durso. Μερικες βδομαδες μετα που ειχα κανει εκανα κατι ανακαταταξεις ενα βραδυ , κλεινω τα φωτα και εκει που επλενα τα δοντια μου ακουω κατι μικρους παφλασμους.
Ε ημουν τυχερος και με με το που πηδηξε στο πατωμα το πηρα ειδηση και το ξαναεβαλα. Απο τοτε ολα καλα μεχρι που το πηρε ο billy και τωρα ειναι ξανα στο σαμπ του... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο που τον πείρες τον μαγκάκο θέλω να παρώ και εγω.Εχει το μαγαζί άλλον?
|
||||
|
||||
![]()
πριν ενα χρονο
![]() Γενικα βρισκεις , δεν εινα και σπανια .
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε να μας πη ο enzo που πήρε πρόσφατα αν έχει να πάρω και εγώ
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα προχτές,πήδηξε ο γιατρός,τον βρήκαμε το πρωί!.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δυστυχως δεν θυμαμαι τηλεφωνο, αν θες στο στελνω το απογευμα... ![]() παντως πρεπει να εχει ακομα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν 8ες στείλε να πάρω ενα τηλ.Αλεξ/πολη στέλνη?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|