|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Ξυλο για ενυδρειο που βγαζει πολυ χρωμα!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας και παλι
Εχω αγορασει ενα ξυλο διακοσμητικο δεν ξερω αν ειναι μοπανι που διαβασα αλλου αλλα το πηρα απο Wατερ ιν ειναι σαν κλαδι και ειναι σιγουρα για ενυδρειο εχω λοιπον μερικες ερωτησεις παρατηρησεις το εχω 10 μερες σε νερο που αλλαζω και βγαζει χρωμα ακομα οποτε το εβαλα και το εβρασα αρεκετα και εβγαλε παρα πολυ αλλα νερο ασπρο δεν βγαζει ποτε δεν εχει δηλαδη καυθαρισει τελειως 1.ποσο ακομα θελει αυτο το πραμα? 2.Εχω γκαπυς και καπου ειδα να λενε οτι δεν κανει γενικα με ζωοτοκα να βαλω ξυλο!(αν και θα βγουν σε λιγο καιρο τα γκαπυς 3.Να το βαλω και να βαλω φιλτρο ανθρακα για την κιτρινιλα(το ενυδρειο ειναι φυτεμενο)
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολυ-μονομαχο-ενυδρειο | Πάνος | Bettas | 9 | 14-05-09 13:03 |
ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ | jimmy19111977 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 18 | 26-10-08 11:01 |
οσμωση-βγαζει μονο βρωμικο | fishme1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-02-08 18:54 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
Λουστρο η χρωμα για ενυδρειο? | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 31-10-05 16:55 |