|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα τις γνώμες σας για το πόσο απαραίτητη είναι η φλογέρα στην έξοδο του φίλτρου σε ένα ενυδρείο Tanganyika.
Με λίγα λόγια αν χωρίς την φλογέρα επιτυγχάνουμε μια ικανοποιητική ανατάραξη του νερού που εξασφαλίζει την καλή οξυγόνωση του νερού είναι απαραίτητη, προσφέρει τίποτε παραπάνω ή όχι; |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλημερα. εαν η εξοδο ειναι ακριβως στην επιφανεια του νερου θα χεις μεγαλυτερη αναταραξη. Εγω εβαλα 'φλογερα' για να μειωσω λιγο την ροη γιατι γινοταν χαμος ( σε λιγο τα ψαρακια μου θα γινονταν surfer)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα εχει κανεις αιγοψαρα η φλογερα ειναι απαραιτητη.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τί είναι τα αιγοψαρα Sir;
------------------------- Sorry george το είδα μετά!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Filotas : 06-02-09 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αλλα αιγοψαρα εννοουσα.
(εκ του γνωστου ανεκδοτου γιατι η φλογερα ειναι το δυσκολοτερο οργανο..) |
|
||||
|
||||
![]()
A!!!! Κατάλαβα αυτά που αρέσουν σε εμένα και στον φίλο χοντρό και χαλβά....
Μήπως χρειάζεται και για τα ψαρονέφρια; Πέραν της πλάκας όμως εγώ να την βάλω στις Τανγκανίκες ή να τις αφίσω έτσι μόνο με την ανατάραξη; |
|
||||
|
||||
![]()
Προσφερει καλυτερη αναταραξη με λιγοτερη ροη... Τωρα αν ειναι αυτο απαραιτητο εξαρταται απο την ιχθυοφορτιση, τις διαστασεις του ενυδρειου, την τοποθετηση εισαγωγης- εξαγωγης κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πρόσθέσω επίσης ότι με μεγαλύτερη ανατάραξη έχουμε αύξηση του pH λόγω των μεγάλω ποσοτήτων CO2 που αποβάλλονται.
Οπότε όσο περισσότερη ανατάραξη, τόσο καλύτερα (μέσα σε κάποια όρια βέβαια). ....και για να μην παρεξηγηθώ μιλώ για περισσότερη ανατάραξη όχι για περισσότερη ροή.
|
||||
|
||||
![]()
τι είναι δηλαδη η φλογέρα ? εκτος απο οργανο
![]() καποια φοτο? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θενκς
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|