|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΣΦΕ
ΚΑΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΩΝ-ΧΟΜΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρόγραμμα συναντήσεων μελών και φίλων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου
Bennigan’s Grill & Tavern Eμπορικό κέντρο Florida 3 Έναντι ΙΚΕΑ Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής Tηλ.2310 474384 Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι στην συνάντηση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι του ενυδρείου χωρίς να είναι απαραίτητη η προϋπόθεση να ανήκουν στο Σύλλογο. Το κλιμάκιο Βόρειου Ελλάδος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου και τα μέλη του, σας περιμένουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 14-01-09 στις 20:06 |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες φωτο απο τη συναντηση του φεβρουαριου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Τον Γενάρη πότε θα μαζευτούμε; και πού ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Λόγω των εορτών και δεδομένης της απουσίας πολλών εκτός Θεσσαλονίκης η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 11/1 στις 12,30.
Θα είναι η πρώτη συνάντηση για το 2009 και καθώς ετοιμαζόμαστε για την συμμετοχή του ΠΣΦΕ στην έκθεση θα συζητήσουμε και για αυτό το θέμα. Αν θέλετε να είσαστε και εσείς μέρος αυτής της προσπάθειας, ελάτε και όλο και κάτι θα βρεθεί για να βοηθήσετε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 09-01-09 στις 11:20 |
|
||||
|
||||
![]()
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |