|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε όλους.Νομίζω ότι κάπου έχω διαβάσει για αυτό στο forum αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω πλέον.Στον βράχο μου έχει δημιουργηθεί μία μαύρη κυκλική ζελατίνα διαμέτρου περίπου 1,5 εκ.Είναι πάρα πολύ λεπτή και κολλημένη πάνω στον βράχο.Πληροφοριακά στο σημείο αυτό υπάρχει έντονη ροή και παρουσία φυσαλλίδων απο το skimmer.Φωτογραφία ίσως καταφέρω να βάλω αργότερα.Εχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι?Επίσης παρατήρησα την δημιουργία και μίας άλλης μικρότερης σήμερα, Ευχαριστώ.
------------------------- ¶ντε ... βιάζομαι... Έχω dial up Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exetlaios : 06-01-09 στις 15:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρη άλγη η σάπισμα φυτού? | lospci | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 10-01-09 13:34 |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |