|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μεγεθος ενυδρειου χρειαζονται τα OSCAR...?
Kαι τι διακοσμηση απαιτειται...?{οποιος μπορει ας ανεβασει μερικες φωτογραφιες με ενυδρεια για OSCAR} Σκεφτομαι να αγορασω ενυδρειο και να βαλω OSCAR μεσα αλλα ειμαι λιγο χαμενος με την ιδεα αυτη............! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσήρθες φίλε μου!!!
Λοιπόν θα σε βοηθήσω και εγώ λίγο!!! Να ξέρεις οτι τα Όσκαρ είναι κατοικίδια αφού δενεσαι μαζί τους!!!Είναι πανέξυπνα ψάρια αλλά... Θέλουν τουλάχιστον 600λιτρα καθαρά για κολυμπι γιατί γύνονται γίγαντες... Είναι απο Αμερική οπότε θέλουν ελαφρώς όξινο νερό... Αν τα βάλεις ξεχνάς φυτά...Αν βάλεις πιθανώς(99%) θα σου τα ξεριζοσουν και θα σου τα φάνε... Ξεχνάς συγκατοίκους εκτός αν εχεις πολυ μεγάλο ενυδρείο 700-800λιτρα καθαρά και βάλεις κανένα πλέκο που να ειναι μεγάλο και αυτό ανάλογα με το μέγεθος και τις ''ορέξεις'' Οσκαρ... Σε 600καθαρά λιτρα 1 ζεύγος Οσκαρ αυστηρά...
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες ρίξε μια ματιά και σε αυτό το παλιότερο topic που είχα ανοίξει.
Ο Giorgos μου είχε δώσει χρήσιμες πληροφορίες τότε, να μην πάνε και χαμένες ![]() Σύνθεση ενυδρείου για Oscar
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
![]() |
Tags |
oscar |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ OSCAR | angelos7577 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 01-11-08 14:27 |
Νεο ενυδρειο -στησιμο & διακοσμηση | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 30-09-08 18:41 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ OSCAR | eve_gr2000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 24-01-08 16:47 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ GIA OSCAR | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 22-01-08 01:16 |
ποια φυτα?νεο ενυδρειο.. | jkaram | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-03-07 19:47 |