|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω σημερα ολη τη μερα ενα ανεξηγητο προβλημα με το GAB.. δεν μπορω να ανοιξω σχεδον καμια σελιδα. Ο υπολογιστης κυριολεκτικα σερνεται ! Χρειαζεται περιπου 15-20 λεπτα για να ανοιξει ενα θεμα... (αν το ανοιξει τελικα).
Σε αλλα site και forum δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα. Που μπορει να οφειλεται αυτο, το αντιμετωπιζει και κανενας αλλος σημερα; Eχω connex 1Mbps. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο καταπληκτικος μας (Π)ΟΤΕΣ το επνιξε το κουνελι για πολλοστη φορα.
Το προβλημα εντοπιζεται στην θυγατρικη του OTEGLOBE και τις συνδεσεις της στην Ευρωπη. Ειναι πολλα sites που εχουν προβλημα... Επισης και οσοι αλλοι providers ( ο θεος να τους κανει) ψωνιζουν απο oteglobe εχουν τα ιδια προβληματα... Εδω φωναζουν και αλλοι... http://www.adslgr.com/forum/showthre...=259151&page=1 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω, μονο στο συγκεκριμενω site προς το παρον. Μπορα ειναι θα περασει.
|
|||
|
|||
![]()
Πριν 10 λεπτα αποκατασταθηκε και παει σφαιρα. Ολα καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους μπηκα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους τα κατάφερα κι εγώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ολα οκ, αλλά χθές με τίποτα, και νόμισα πως είχα πρόβλημα εγω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολε
και νομιζα οτι εγω ειχα προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Ολο κατι γινεται... μια η οτεglobe μια το datacenter....
Ευχελαιο καναμε. Τωρα προσπαθουμε να πεισουμε τους υπευθυνους να κανουν και αλλαγη νερου. |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα ειχα για λιγες ωρες προβλημα και τωρα οκ....σε ανοιχτη συνομιλια με κρητη ειχαμε παρομοιο προβλημα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειχαμε.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω πάλεβα να μπω τουλάχιστον 10 φορές πριν απο λιγες(2,3) ώρες και αφού έκανε 1 λεπτό φωρτοση μου έβγαζε το ask...
Εμένα σερνετε κυριολεκτικά και νομιζα οτι μονο εγώ είχα το πρόβλημα... Πληρώνουμε ταχύτητα 12mb και απ'οτι βλέπω στο download πηγαίνω τώρα με 27,34kb... Aλλα το παράξενο είναι οτι δεν εχω καμμια σχέση με ΟΤΕ... Χρόνια πολλά...Και με καλύτερες ταχύτητες...
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζεις οτι δεν έχεις σχέση με (Π)ΟΤΕ.
|
||||
|
||||
![]()
Για να λεμε και τα καλα, 2 χρονια εχω connex και δεν ειχα ποτε προβλημα (ουτε μια ωρα).
Πληρωνω 4 και "μετραω" συνηθως να εχω 6-7 ![]() (κατω απο 3500kbps down, 240 up, δεν πεφτω)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν κατεβαζεις παιζουν κι αλλοι παραγοντες ρολο. Κι εγω δεν κατεβαζω με πανω απο 350 στα peak.
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω ρε παιδια. Λεω να παραμεινω στην ΟΝ και αυτον το χρονο.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το εκανα το τεστ που μου έδειξες συνονόματε και μου έβγαλε:
download-->376kb upload-->295 και ελεγε κατι 255ms PING αλλα ξαναμέτρησα και έβγαλε down-->835 up-->694 και ελεγε 233ms ping ------------------------- και ξαναμέτρησα ![]() ![]() ![]() down:5435 up:753 τι παίζει;γιατί τέτοια διαφορά; Πρωτα εκανα κάπου στην Αιγυπτο(1ο τεστ) ... Μετά στην Κρήτη... Και τώρα στην Τουρκια...
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 30-12-08 στις 21:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το speedtest είναι εξαιρετικά αναξιόπιστο πάντως.
Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα αρχείο από τον ftp server του provider σας ή όποιον άλλον σαν κάνει αν δεν βρείτε τον δικό σας. Σκέτο πρώτα και μετά με έναν download manager. http://ftp.otenet.gr/linux/ubuntu-re...erver-i386.iso http://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu-...1-dvd-i386.iso ftp://ftp.forthnet.gr/pub/CentOS/5.2...6-bin-1of6.iso |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες καλέ? Τεστ που θέλει 2 ώρες ? :P
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι μωρή τρελή.
Σε 1 λεπτάκι βλέπεις πόσο πιάνει, δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις όλο το αρχείο. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
417ΚΒ/SEC ΜΕ 4αρα γραμμη........απο το ftp otenet.....
|
|
|||
|
|||
![]()
1370kb/sec... forthnet ειναι καλα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με τη γραμμή Μιχάλη?
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
με τι γραμμη?
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ 2Play αλλά ...24αρα?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορά μέσω internet?? | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 05-09-04 01:44 |