|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα μικρό εσωτερικό φιλτράκι για τον μονομάχο μου (εταιρίας sicce) και αφού το βγαλα από την μπρίζα για την καθιερωμένη αλλαγή νερού το ξαναβάζω και δεν παίρνει μπρός... Το καθάρισα λίγο μήπως είχε μπουκώσει από την μπίχλα αλλά τίποτα... Τί φταίει? Μπορώ να κάνω τίποτα ή κάηκε τίποτα και είναι για πέταμα? Help me plz γιατί είμαι χωρίς φίλτρο τώρα και έχω ψιλοπελαγώσει...
------------------------- Παιδιά τελικά ξεκίνησε... Του έβγαλα την φτερωτή και την ξαναβαλα και μόλις το 'βαλα στην μπρίζα δούλεψε. Συγγνώμη για το βιαστικό ποστ αλλά δεν ήθελα να κάνω καμιά πατάτα και ήταν και κάτι επείγον αλλά ευτυχώς λύθηκε... Αν μπορεί κανένας mod ας το σβήσει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nashty11 : 24-12-08 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NO3 πρόβλημα | AlexandraT | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 28-11-08 23:32 |
Πρόβλημα;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-08 08:48 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |
Το DIY φιλτράκι μου | treno | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 06-11-06 00:01 |
Φίλτρο, φιλτράκι .... και νευρα ! | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 23-09-05 09:33 |