|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν... η απορία μου είναι η εξής ...
στη φύση γενικά οτιδήποτε φυτό χαλάει , πέφτει στο χώμα , ανακατεύεται με αυτό , σαπίζει και τα θρεπτικά του συστατικά διασπώνται σε αυτό , οπότε αργότερα χρησιμποιείται απο τα υπόλοιπα φυτά . Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το κερατόφυλλο σαν λίπασμα?? δηλαδή να θάβουμε το κερατόφυλλο στο βυθό , με το σκοπό να διασπαστεί και να χρησιμοποιηθεί απο φυτά με ρίζες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω για ενυδρειο,εγω παντως το κερατόφυλλο που περισσεύει αντι να το πεταω το ρίχνω στη ζαρντινιέρα που εχω στο μπαλκόνι για λίπασμα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει ριξει κανεις καφε μεσα στο ενυδρειο του για λιπασμα και τονοτικο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις εσύ;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
οχι αλλά πρεπει να ειναι καλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι καφε στιγμιαιο,φιλτρου η φραπε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
στο θεμα του καφε να πω οτι η μητερα μου ριχνει τα υπολοιματα του γαλλικου καφε στα φυτα της με πολυ καλα αποταιλεσματα....
κανει καλη δουλεια... αλλα για το ενυδρειο πως θα γινει?? θα τρωνε και τα ψαρια καφε??
|
||||
|
||||
![]()
κατακαθι καφε
θα σπινταρουν λιγο αλλα δεν θα παθουν τιποτε με τη ζαχαρη ομως δεν ξερω τι γινεται μαλλον θα δωσει νιτρικα οποτε καλυτερα εναν πικρο |
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα το ενυδρειο μου το προτιμω ελαφρυ με αρκετο γαλα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πινω καπουτσινο και φοβαμαι μην τα πιασει καουρα απο την κανελα.
|
||||
|
||||
![]()
μετά να βάλεις και νόβα στο ενυδρείο με τόσο καφέ δε θα τα παίρνει ο ύπνος και άμα μπει η τηλεόραση ξεχάστε της αναπαραγωγές
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρταται τι καναλι θα δουν στο νοβα ......
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για DIY λίπασμα. | ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-11-09 10:20 |
Υγρό λίπασμα | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 13-10-08 14:26 |
Ερώτηση για λίπασμα | Celda | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-10-06 10:26 |
υγρό λίπασμα | Mariel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-01-05 09:03 |
Λίπασμα | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 07-10-04 01:07 |