|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αγαπητοι αφεντες
![]() εμεις οι ταπεινοι ψαραδες θα θελαμε να αιτηθουμε να μας φτιαξετε μια νεα κατηγορια στα ενυδρεια γλυκου νερου για τα "γαριδακια, σαλιγκαρακια, αστακουδακια και λοιπα τρυφερουδια" ευχαριστω πολυ επισης εαν μας εγκριθει το αιτημα θα θελαμε να μεταφερθουν εκει ολα τα σχετικα θεματα που υπαρχουν αδεσποτα μεχρι στιγμης στο φορουμ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+1
Θα είχε ενδιαφέρον! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι....επισης αλλη μια κατηγορια...γαριδομακαροναδες αστακομακαροναδες....σαλιγκαρια γιουβετσι...και καβουροσουπες...
![]() μοδερατορες ο χαλβας ο χοντρος και η αφεντια μου....τι λετε?? ![]() σοβαρα τωρα.....συμφωνω και εγω οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είχατε δεν είχατε πάλι την όρεξη μου ανοίξατε...
![]() ![]() ![]() Κατά τα άλλα συμφωνώ και εγώ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατηγορία με τ' αγαπημένα μου;;;;;
![]() Θα παρουσιάσω και τις γλαστρολίμνες ελληνικού βιότοπου με τα σαλιγκαράκια, τα γαριδάκια, τα καβουράκια .... ![]() ψέματα καβούρια δεν έχω ... ακόμα ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
σιμφωνω κ εγω! πολυ καλη ιδεα, εψαχνα καποιες πληροφοριες για εναν αστακο γιατι καπια στιγμη θελω να κανω ενα ενυδρειο μονο για αυτο, και εψαχνα ποση ωρα...
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα γραψω την συνταγη με τους μπουμπουριστους........
![]() ΥΓ. Να πω οτι με ενδιαφερει και μενα...... |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος!!!
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοι ταπεινοι.
Βρειτε καποιον για μοντερεητορ και σας το φτιανω. Ο αφεντης. |
|
||||
|
||||
![]()
Nα βάλουμε τον Raven
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελα ενας γαριδο-γκουρου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ευχαριστως απο μενα αν δεχεται κι εχει ορεξη .
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα τον ψήσουμε που θα πάει
![]() Alex ετοιμάσου !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οποιος παραθεσει τις περισσοτερες συνταγες με γαρίδες και χοχλιους πιστευω οτι αξια θα πρεπει να παρει τη θεση του μοδερετορα/σεφ.....
![]() ![]() ![]() Αφεντικό μηπως πρεπει εκτος απο την κατηγορια που ζήτησαν οι συναδελφοι να ανοιξουμε και μια με συνταγες ψαρικων/θαλασσινων ? Δεν το συζηταω καν οτι αν γινει τετοια κατηγορια θα μπουν συντονιστες εγω με τον xontros... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποια κατηγορια ανοικουν αυτα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα σιχαμένα....μπλιαχ
|
|
||||
|
||||
![]() Και αυτά σε ποιά κατηγορια αγαπητε χαλβαδούκο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ Σταυρί'μ γιαβρί'μ με τσάκισες.
Αυτά είναι στα ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑ !!! |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα εσεις για ποια κατηγορια ενδιαφερεστε ?
Του ork ή την gourmet |
|
||||
|
||||
![]()
και τις 2...η μια καλυτερη απο την αλλη!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε καταλαβαίνω καθώς έχουν το κοινό τους οι χοχλιοί, αλλά έχω δοκιμάσει 3-4 φορές και δεν τα βρήκαμε........ξέπεσα στις μπριζόλες πάλι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι χαλβα μου
crazy cow rulezzzz ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+1
Το θέμα είναι αν θα προλαβαίνει ο Αλέξανδρος.. |
|
||||
|
||||
![]()
η μπορουμε να βαλουμε και τον πανο...
πάνο τι λες? πιστευω οτι ειναι άξιος και θα τα καταφέρει...
|
||||
|
||||
![]()
οταν μαθω απο γαριδες πολυ ευχαριστως!!!
για την ωρα δεν ξερω την τυφλα μου στο θεμα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ντάξει, είμαι της άποψης ότι ενας mod, δεν πρέπει να είναι και γνώστης του ίδους απαρέτιτα... πρέπει να συντονίζει, να μεταφέρει τα ασχετα θέματα, να υποδικνείει στα μέλη τους κανόνες, γενικά για την ομαλή λειτουργία του forum...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim professionell 2224 SPECIAL EDITION | nickall13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-05 16:52 |