|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Σαν ΝΕΟΣ στα γατόψαρα και μετά απο αλλαγή ενυδρείου και "στήσιμο" Βιοτοπικού, παρατήρησα αλλαγή στην συμπεριφορά των ancistrus sp3. που έχω... Είναι ΜΑΛΛΟΝ ζευγάρι (το ένα έχει "κερατάκια" και το άλλο όχι!) και ο "κερατάκιας" όπου "πετύχει" το άλλο το κυνηγάει... τί γίνεται??? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα γεννητουρια
![]() ετσι κανουν καποια στιγμη θα επιλεξουν μια φωλια και θα αρχισει το γλεντι ποσο μεγαλα ειναι?με δισκους τα χεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ααα... παρεπιπτώντως... http://www.youtube.com/watch?v=6AyDa7rl2BI
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωπω παραδεισος δεν θα χεις τι να τα κανεις σε λιγο
ξυλο με τα σκαλαρια δε νομιζω τιποτα κορι τις τρωνε συνηθως η αλλα γατοψαρα τα σκαλαρια απλα μετα θα κανουν παρτυ με τα μικρα αφου δεν εχεις και πολλα φυτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να βεβαιωθείς απολύτως γι ατο φύλο,κοίταξε για αγκάθια στη νοητή γραμμή που ξεκινάει από ανάμεσα από τα μάτια και τελείώνει στο μπροστινό μλερος του κεφαλιού.Αν εκεί δεν υπάρχει κανένα αγκάθι,είναι σίγουρα θηλυκό σε αυτό το μέγεθος.Το κυνηγητό,όπως είπε και ο steady είναι φυσιολογικό και συμβαίνει όταν αυτός θέλει ενώ η θηλυκιά δεν είναι έτοιμη ακόμα...Σε λίγο που θα είναι,θα έχεις τα γεννητούρια σίγουρα!
![]() Καλές αναπαραγωγές!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
Ευχαριστώ!!! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
8 Πιράνχα εν ώρα Φαγητού-(Βίντεο παρουσίασης συμπεριφοράς) | Husky_Jim | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 21 | 26-09-06 11:09 |
Aλλαγή χρώματος και συμπεριφοράς | 3leon | Malawi | 6 | 14-10-05 00:41 |
ancistrus.... | silver | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 24-11-04 12:16 |
Ancistrus: Πρόβλημα συμπεριφοράς | Obelix(Reifen) | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 29-01-03 01:04 |