|
|
||||
|
||||
![]()
Μετακομισα τις γαριδες επειδη αλλαξα ενυδρειο αλλα εμειναν παρα πολλα μικρα γαριδακια....
Υπαρχει κανενας τροπος να μαζεψω τα αμετρητα γαριδακια που βρισκονται στο ενυδρειο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογως το μεγεθος θα σου ελεγα να τα ρουφηξεις με το λαστιχο της αλλαγης να τα βαλεις σε ενα κουβα και μετα τα βαζεις στο καινουργιο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
να ερθω να στα μαζεψω εγω αν θελεις
![]() ![]() ![]()
And the Lord shall deliver me from every evil work, and will preserve me to his heavenly kingdom: to whom be glory for ever and ever. 2 Timothy 4:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Με την σκουπα βυθου !
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αυτο θα κανω...ελπιζω με λιγη τροφη να μπουν..... με το λαστιχο ειναι κουραστικο..ασε που τραβαει και χαλικια.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βυθος;Γαριδακια; | aNe | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 14-11-11 09:48 |
τα μικρα μου | akoulis | Tanganyika | 8 | 09-06-11 13:27 |
τα γαριδακια μου..! | Liz@ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 3 | 09-01-11 21:59 |
special request: γαριδακια, αστακουδακια | orck | Greek Aquarist's Boards | 44 | 25-11-08 00:48 |