|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτόμουν να αλλάξω το χαλίκακι του βυθου με άμμο και έχω κάποιες απορείες...
1) Αυτήν την στιγμή μέσα στο ενυδρείο (96Λίτρα) ηπάρχουν ψάρια. Θα πάθουν σόκ αν βγάλω το χαλίκι και ρίξω την άμμο? Το ρωτάω γιατί φαντάζομαι οτι θα πάρει λίγο χρόνο η διαδικασία μεταφοράς του χαλικιού. Μήπως πρέπει να μεταφέρω τα ψάρια κάπου αλλου και μετά να ρίξω την άμμο? 2) Τι άμμο να προτιμήσω? Ειπάρχει κάποιο έιδος άμμου ιδανικό για ψάρια γλυκού νερου? 3) Τι ποσότητα άμμου χρειάζομαι? Οι διαστάσεις του ενύδρείου έιναι 60x30x40 Μέσα στο ενυδρείο έχω Ramirezi, Corydoras και Tetra |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου φίλε μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως όμως και να έχεις και κάποιο πρόβλημα με τα corydoras καθώς σαν βυθόψαρα που σκαλίζουν την άμμο είναι ευαίσθητα σε καινούρια υποστρώματα... Απ'ό,τι ξέρω όλοι συμβουλεύουν να μπαίνουν τελευταία στο ενυδρείο μετά από 3 μήνες λειτουργίας που θα έχει στρώσει καλά το υπόστρωμα. Από την άλλη δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά το αναφέρω χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος οπότε... wait for the masters!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να εχω ψαξει το συγκεκριμενο θεμα....οποτε εστηνα καινουριο ενυδρειο τα κορυς ηταν απο τα πρωτα ψαρι που εβαζα παντα,....δεν ειχα παρατηρησει ποτε καποια ευαισθησια η στρεσσαρισμα λογω αστρωτου υποστρωματος....
αντιθετα ξερω καλα τι θα πει να εχεις κορυ χωρις μουστακια επειδη χωρις να ξερω τα ειχα βαλει σε χαλικι απο κομματια λαβας... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το έστρωσα με άμμο...
Πείρα ένα τσουβαλάκι 9kg (Super Natural της Carib Sea) με 30Eυρώ Είναι καλή η τιμή που το πείρα? Μου φάνηκε λίγο υπερβολική... http://www.caribsea.com/pages/products/super_nat.html |
|
||||
|
||||
![]()
επωνυμα προιοντα φιλε μου = κ*λ*πιασμα..ΑΛΛΑ και εγγυσηση...φυσικα εχεις ποιοτητα...
![]() εγω προτιμησα την οικοδομικη αμμο σχεδον δωρεαν αλλα με ενα μονο χρωμα και με το ρισκο ...(καλο πλυσιμο μην εχει τιποτα και παλι ελεγχος για ασβεστολιθικους κοκκους)
|
|||
|
|||
![]()
Ρώτισα απλα γιατι στο ebay την έχω βρει με 23$ (τα μεταφορικά για ελλαδα ηταν παρα πολλά) και ήθελα να δώ και αν την έχει αγοράσει και κάποιος άλλος σε αυτήν την τιμή. Βέβαια καταλαβαίνω πως απο δολάριο σε ευρώ η μετατροπή δεν γινετε πάντα προς τα κάτω (τελωνία-μεταφορές-έξοδα καταστημάτων) αλλά απο 23$ σε 30Ε είναι μια μεγάλο ανέβασμα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωστή μάντρα στο Κορωπί έχει περίπου 11 ευρώ τα 25 κιλά.
με κοκκομέτρηση σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άμμος ή Χαλίκι;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 26-01-08 04:28 |
Άμμος - Φυτά | rasbora | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-04-07 08:50 |
Άμμος ή χαλίκι ? | iakovost | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-10-06 13:41 |
Άμμος από παραλία | nickall13 | Malawi | 7 | 08-10-05 08:05 |