|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πως μπορώ να καταπολεμήσω αυτό που βλέπετε;
Δυστυχώς όλο και αυξάνεται... Ενυδρείο 180 λίτρα KH=6 GH=8 pH=6,9 NO2, NO3 σε λογικά επίπεδα, (αν θέλετε και χρειάζεται μπορώ να κάνω μετρήσεις για να σας πω ακριβώς) θερμοκρασία 26 -27 βαθμοί φωτοπερίοδος 9 ώρες λίπανση: sachem flourish σε πολύ μικρές ποσότητες |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε περισσότερες πληροφορίες για τον φωτισμό και σταμάτα άμεσα την λίπανση.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μια υποψια οτι το ενυδρειο δεν τρεχει πολυ καιρο αφου αναφερεις οτι: "ΝΟ2,ΝΟ3 σε λογικα επιπεδα". Δεν υπαρχουν λογικα επιπεδα ΝΟ2 για στρωμενο ενυδρειο, πρεπει να ειναι παντα 0.
Δωσε κι αλλα στοιχεια αν μπορεις ,οπως για τον φωτισμο, ψαρια κλπ. |
|
||||
|
||||
![]()
Και τι ταιζεις και ποσο. (φωσφορικα δλδ?)
NH3?? δεν εχει μετρηση?
|
|||
|
|||
![]()
o φωτισμός είναι ο ΄΄μαμά΄΄ που έχει το juwel 180, νομίζω 2Χ40
ψάρια 2 δίσκοι και μερικοί ροδόστομοι, καρδινάλιοι, γαρίδες αμάνο ΝΟ2 εννοώ μηδέν όταν λέω λογικά. θα σας πω το απόγεyμα μετρήσεις από ΝΗ3 και PO4. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άλγη | KOKOBAS | Malawi | 2 | 05-06-08 22:39 |
Είναι άλγη? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 22-01-08 11:41 |
¶λγη,άλγη............. | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 25-12-07 13:13 |
άλγη? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 18-06-07 18:29 |
Βοήθεια..(άλγη) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-07-04 10:16 |