|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! γραφω γιατι μετα το ξεστησιμο στις πετρες απο το ενυδρειο μου εμφανιστηκαν κι αλλα μικρα...
αυτη τη στιγμη εκτος απο τα μικρα pseudotropheus red zebra εχω και αρκετα μικρα labidochromis hongi kimpuma red top. ηταν κρυμενα στα βραχια και πολυ μικρα και δεν τα ειχα δει... ![]() ![]() οπως και ενα θυλικο labidochromis hongi kimpuma red top μπουκωμενο!!!! αν καποιος ενδιαφερετε για μικρα για το ενυδρειο του να μου πει... οποιος ενδιαφερεται να εχει σωστο ενυδρειο για τις κιχλιδες, και να ειναι στρωμενο ε.... γιατι τελευταια βλεπω κατι τρελα.... ![]() ![]() ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]()
θαναση βαλε καμια φωτο να δουμε
|
||||
|
||||
![]()
μισο, παω να βγαλω και ερχομαι....
ειδες... το ειπες, γινετε... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στην πρωτη βλεπετε την μαμα μπουκωμενη ....
στις αλλες τα μικρα... τα πορτοκαλια ειναι τα pseudotropheus και αυτα με τις ριγες ειναι τα labido... στην τελευταια βλεπετε τα πολυ μικρα που ειναι δεν ειναι μισο ποντο και διαφανα ακομα... δεν αργησα... ![]() ![]() ![]() να τα χαιρομαι τα γλυκουλια μου... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σωστως φιλαρακι να σου ζησουν
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω φιλε!!!! αν και δεν θα τις εχω για πολυ!!!!
μολις μεγαλωσουν θα φυγουν... ![]() ![]() αν και τις αγαπαω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
που θα πανε ρε θαναση και θα φυγουν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον εχεις χασει λιγα επεισοδια...
τα μεγαλα εχουν φυγει ολα εκτος απο την μανα... εχουν μεινει μονο το μικρα απο τα οποια 5 πηγνα στην Κω!!!! μολις μεγαλωσουν λιγο ακομα θα πανε και τα μικρα στο πετ σοπ που εδωσα και τα μεγαλα... το ενυδρειο αν ειχες δει κατι ποστ μου θα γινει βιοτοπικο μαδαγασκαρης!!!! ειναι ψαρια που μας χρειαζοντε και που με τρελανε ενα Paretroplus menarambo ![]() ![]() οποτε θα μπει ενα κοπαδακι απο αυτα...!!!! ![]() ![]() τα οποια θα κρατησω με σχεδιασμο για μεγαλητερο ενυδρειο και να τα κρατησω για παντα και να προσπαθησω για να τα αναπαραγω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια φαση θα γινεις εκτροφεας καλο ακουγετε αντε βρε κανε το βημα να σε δουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν το κανω μονο γι αυτο μου αρεσει τρελα και η κιχλιδα αυτη... περιμενω κατι πραγματα απο γερμανια και ξεκιναω το στησιμο... σε ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() κι ομως φιλε ειναι LABIDOCHROMIS HONGI KIMPUMA RED TOP
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρες αγγελιες | enzo | Greek Aquarist's Boards | 1 | 26-10-07 03:18 |
Νανοκιχλιδες | nikolas87 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 04-05-07 17:32 |
Γεμισμα με μικρες (και οχι...υγρες..) απωλειες!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-02-03 23:30 |
ΑΣΠΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΥΛΕΣ !!! ΑΣΘΕΝΕΙΑ?? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:15 |