|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μετά από 1 χρόνο και, η μία λάμπα Τ8 της juwel πάπαλα και η άλλη δεν μου φαίνεται να κρατάει πολύ. η αντιπροσωπεία της juwel εδώ στην Αθήνα μου δίνει μία τιμή γύρω στα 35 ευρώ για αντικατάσταση και των δύο με τις ίδιες Τ8. διαβαζω όμως συνέχεια για λάμπες Τ5. επίσης μου είπανε ότι για να βάλω Τ5 χρειάζεται είτε νέο εργοστασιακό καπάκι είτε DIY. αξίζει το επιπλέον κόστος η τοποθέτηση Τ5 αντί Τ8; κερδίζω σε απόδοση και κατανάλωση; http://www.aquatek.gr/vb/images/smilies/102.gif
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες Juwel RIO 180 - Malawi | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 06-08-08 13:18 |
Λάμπες Τ5 για Juwel Record 80 | etomis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-07-08 13:53 |
Νέες αιτήσεις εγγραφής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 15-04-04 04:48 |
Παράγγειλα 2 νέες λάμπες ... πρέπει να αλλάξω starter; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 07-06-03 14:01 |