|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
-Μια που μπηκα στο τρυπακι και'γω με τους μονομαχους...(ειναι καμια εβδομαδα που τον ειδα και αποφασισα να τον αγορασω...). ειπα να κανω και μια παρουσιαση του φτωχου μου ενυδρειου...
-Εννοειται πως οι κριτικες ειναι θεμιτες (ειτε καλες,ειτε κακες) ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:................50χ25χ30 Όγκος:.......................37,5λιτ/καθαρα 28λιτρα Φυτά:.........................Microsorum pteropus, Vallisneria spiralis, Riccia fluitans,Ludwigia repens Ψάρια / ¶λλα είδη:......Betta splendens ,1 apple snail Διακοσμητικά υλικά:..μια ριζα μοπανι Φωτισμός:................ μια λαμπα οικονομιας 11watt Διάρκεια φωτισμού:...8 ωρες Φιλτράρισμα:............αεροφιλτρο με αεραντλια Θερμοστάτης:...........jagger 50watt Λίπανση:.................seachem flourish Παροχή CO2:...........- Παράμετροι: pH:........................................7.0 Γενική σκληρότητα (GH):.........8 odh Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):...5 odh Αμμωνία (ΝΗ3):......................0 Νιτρώδη (ΝΟ2):.......................0 Νιτρικά (ΝΟ3):........................10-20 Αλλαγές νερού:.......................μια φορα /εβδομαδα Θερμοκρασία:.........................27οC ¶λλες πληροφορίες:................το νερο ειναι απο μιξη οσμωση-βρυση (17lit/11lit) Φωτογραφία:
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |
Μετρησεις για Μονομαχοενυδρειο??? | kazas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-07-08 15:33 |
καινουργιο μονομαχοενυδρειο!!! | kourba | Bettas | 4 | 08-01-08 19:28 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |