|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η αναζήτηση προς καλιέργειες ζωντανών τροφών δεν απέδωσε και αποφάσησα να στραφώ στις κατεψηγμένες, δεν γνωρίζω αν οι κατεψηγμένες μπορούν να συγκριθούν με τις ζωντανές όσον αφορά την θρεπτική αξία (γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό?), αλλά ξέρω ότι είναι πολύ ποιο πρακτικές από τις καλιέργιες ζωντανής τροφής.
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής, αν στραφώ αποκλειστηκά στις κατεψηγμένες, και φτιάζω ένα διαιτολόγιο για τα scalaria και τα corydorakia που θα έχει σαν βάση, ποικιλία κατεψηγμένων και σπιρουλίνα, τα ψαράκια θα έχουν πρόβλημα? πόσο σωστό θα είναι ένα τέτοιο διαιτολόγιο? θα έχουν καποιο πρόβλημα όπως εντερικά προβλήματα ή οτιδήποτε άλλο?? Thx. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι δεν απεδωσε η αναζητηση για ζωντανες τροφες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα αγγελία ζήτησης για κάποιες τροφές αλλά δεν βρήκα τπτ, όταν ήμουν πλέον έτοιμος να πάρω δάφνιες δεν ήταν πια διαθέσημες, στα καταστήματα ρώτησα και δεν φέρνουν, από γνωστούς μου συνχομπίστες βρήκα μόνο ένα είδος (grindal αν δεν κάνω λάθος) αλλά είχαν πιάσει παράσητα (ακάρεα ή κατι τέτοιο) και δεν πήρα.Από ebay δεν δοκίμασα να πάρω, νομίζω είναι ρίσκο γιατί δεν μπορώ να ξάρω την προέλευση του και αν είναι καθαρά από ασθένειες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Noe έχω και γκρίνταλ και δάφνιες. Τώρα φεύγω θα τα πούμε αύριο!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() αυτο δεν ειναι προβλημα |
|
||||
|
||||
![]()
Lucy, αν έρθεις στην συνάντηση, μπορείς να φέρεις μια μικρή ποσότητα για να ξεκινήσω καλιέργειες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βέβαια, αλλά Σ/Κ που έλειπα τα ξέχασα έξω και φοβάμαι μην γίνανε κατεψηγμένα. Το μεσημέρι θα δω και θα απαντήσω με σιγουριά αυρ...... όχι δεν θα είμαι on line ... την Τετάρτη!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις διατροφής. | chriskousis | Malawi | 9 | 21-11-07 18:14 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |
Πόσοι είμαστε ? | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 20 | 03-05-05 20:31 |
Πόσοι είμαστε; | sps4ever(niktso) | Παραλία - Beach Bar | 70 | 15-10-04 20:59 |